Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Šarm, harizmatičnost, diplomatski način komunikacije, ali u isto vrijeme i snaga ličnosti, volja i energija. Takvi ste od ove sedmice. Dobili ste sve na dlanu, sada je vrijeme da sve ovo što vam je dato i iskoristite. Dakle, vrijeme je za akciju. Ne za sjedenje i čekanje da se stvari same od sebe dogode, jer neće. Potrebno je da se vi pokrenete, da vjerujete u sebe i uspjeh će neminovno doći, u bilo kom projektu ili saradnji, dogovoru ili čemu god. Zato, krenite ka svojim ciljevima punom parom.

Ljubav. Od ove je sedmice i Mars, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u vašem polju ličnosti, zajedno sa vašom vladarkom Venerom. Ukoliko želite najbolje odnosu sa voljenom osobom, sada je vrijeme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. Partner je više nego inače sklon da vam popušta i da bude pod vašim “vođstvom” i uticajem pa to koristite na poboljšanje odnosa. Nemojte se suviše “uzdići” pa krenuti da istjerujete neku svoju volju i pokušavate da naređujete i dominirate, jer to, realno gledano, na duži rok neće donijeti ništa dobro. Što se tiče slobodnih Vaga, vi sada više nemate nikakvu prepreku da osobi koja vam se dopada i pokažete ili kažete sve ono što vam je na srcu. Vrijeme odluka je završeno, sada je vrijeme da krenete u akciju! Srećno!

Zdravlje. Period oporavka i energetskog balansa. Ne samo da ćete u ovoj sedmici funkcionisati i osjećati se bolje, nego ćete imati i više energije, dobrog raspoloženja i entuzijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info