Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Polje podrške od strane drugih, veza i protekcija, od ovog je perioda jako naglašeno i potrebno je da tražite savjet ili pomoć od osoba koje mogu uticati na poboljšanje situacija u vašem poslovnom segmentu. Odnos sa nadređenima sada funkcioniše korektnije, a ni odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima više nije u blokadi. Jedini problem koji trenutno imate je jako polje tajni i podsvijesti, koje govori o tome da neke situacije još uvijek ne mogu da budu realizovane i da čekate na ostvarenje planova.

Ljubav. Neko, sa kim ste možda izgubili kontakt ili se niste dugo čuli i vidjeli, ponovo je u vašem životu. Ne mora ovo da bude neki bivši partner (mada ni to nije isključeno), u svakom slučaju je važno da se vi osjećate dobro u komunikaciji sa ovom osobom. Pričate, kao u vašim najboljim danima, a vrlo blizu je i ostvarenje konkretnog susreta. Sve je ovo u redu ukoliko ta osoba nije zauzeta. Ukoliko jeste, onda biste možda malkice mogli da porazmislite o tome da li vam je baš ova komplikacija sada neophodna. Što se tiče Strijelaca u emotivnim ili bračnim vezama, vaš period “klackanja” u odnosima se nastavlja i dalje. Jedan dan fino, drugi baš i ne. Najveći je problem u tome što kada dođu neki lošiji momenti ni jedno ni drugo nemate namjeru da popustite. Inat je najgori zanat, to znate sigurno.

Zdravlje. Stariji mogu imati manjih problema sa bubrezima ili upalom mokraćnih kanala. Kod mlađe generacije, krvna slika i povremeno stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info