Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. U vašem polju ličnosti su Sunce, Jupiter i Merkur, što vam daje više nego dovoljno i volje, energije i sposobnosti da gurate planove koje ste pokrenuli i da izbijete u prvi plan. Doduše, jako polje tajni takođe govori o tome da vi još mnogo toga krijete i o mnogo čemu razmišljate, što će tek doći na dnevni red. Gradite svoje ideje polako, ne otvarajte se drugima, osim osobama u koje imate neograničeno povjerenje. Mnogo pozitivnih pomaka se dešava tokom ove sedmice po pitanju posla.

Ljubav. I te kako je moguće da su slobodne Škorpije u ovom periodu zagrijane za osobu koja ili nije slobodna ili je nešto dalje od njih. I u jednom i u drugom slučaju, poenta je da vas ova priča nekako sve više “vezuje” za sebe, iako ste i sami svjesni mogućih komplikacija i problema. Komunikacija između vas i ove osobe je savršena, imate osjećaj da sa njom možete da pričate o svemu što sa drugima ne možete, a privlačnost je suštinska, duboka i obostrana. Bilo dobro ili ne, trenutno ne mrdate odavde. Škorpije u emotivnim ili bračnim relacijama, zbog naglašenog dvanaestog polja, pogotovo otkako je Mars ove sedmice zakoračio u njega, bi trebalo da budu nešto opreznije, zbog mogućih komplikacija sa partnerom. Savjet: ne rješavajte problem u tekućoj vezi time što ćete flertovati sa nekim drugim.

Zdravlje. Fizički ste u potpunosti u redu. Manjih problema može biti zbog nerviranja i oni se mogu manifestovati kroz nesanicu. Starije Škorpije neka češće kontrolišu krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info