Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. U vašem polju inostranstva nalaze se Sunce, Merkur i Jupiter, što će mnoge Ribe usmjeriti na jačanje saradnje sa strancima. Takođe, ovo je odličan period i za dodatno obrazovanje, za kurseve, za edukaciju, za seminare. Koristite prilike koje vam se nude, jer ćete na taj način poboljšati i svoje poslovne pozicije. Generalno gledano, ovo je period kada Ribe polako treba da pokreću svoje planove i da se usmjeravaju na poslove i projekte koje već neko duže vrijeme imaju u glavi. Isplativi dogovori i saradnje.

Ljubav. Mars je i zvanično izašao iz vašeg polja partnerskih odnosa, što će donijeti rasterećenje i jednu neuporedivo lakšu i harmoničniju situaciju sa partnerom. Oboje shvatate da je vrijeme da mijenjate nešto, da popravljate ono što ste pokvarili u prethodnom periodu i oboje ste voljni da se do maksimuma potrudite. Ne samo da se vaši odnosi sada mogu popraviti, u njima takođe može doći i do porasta nježnosti, senzualnosti i strasti. Doduše i ljubomora će biti prisutna, ali ako je u malim količinama, ona je samo začin ljubavi, zar ne? Ukoliko ste slobodni, jako vam prija da komunicirate sa nekim ko je možda nešto dalje od vas ili ko samo povremeno dolazi u vaš grad. Ne smatrate da ovo ide u pravcu ljubavne veze, ali vam prija da pričate sa osobom koja na isti način gleda na život, kao i vi.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika ovog znaka još uvijek stoji povišen nivo stresa. Što se starijih tiče, trebalo bi da provjeravate pritisak češće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info