Rak: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Rakovi su se konačno riješili nekih neprijatnih obaveza (ili kontakata sa neprijatnim saradnicima) i u ovoj sedmici funkcionišu mirnije i stabilnije nego inače. Za neke od vas, prioriteti su ove sedmice vezani za inostranstvo i svakako bi trebalo da potencirate na dogovorima, jer ih je sada moguće i ostvariti. Generalno gledano, period u kojem bi trebalo da budete maksimalno aktivni je otpočeo i sada samo od vas zavisi u kojoj mjeri ćete ga iskoristiti. Kreativni i idejni potencijal je velik. Dobra rješenja za sve.

Ljubav. Slobodni Rakovi su u ovoj sedmici u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. Uopšte nije važno šta je uzrok tome, bitno je da se osjećate dobro i da je vaša želja za druženjem, izlascima, naglašenija nego inače. Da će nekih i te kako zanimljivih osoba biti oko vas, to je više nego sigurno, a kod pojedinih Rakova se mogu probuditi i dublje simpatije prema nekom koga baš ove sedmice upoznaju. Uživajte i budite raspoloženi i pustite da zvijezde rade za vas! Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama dobijaju Marsa u polju doma i porodice. Iako generalno gledano ovaj tranzit nije nikada povoljan po dobre odnose sa partnerom, sada će u velikoj mjeri biti ublažen, čak ga možete iskoristiti da poboljšate i oplemenite vašu vezu. I vama i voljenoj osobi će prijati da se krećete i družite, da više vremena provodite zajedno.

Zdravlje. Stariji Rakovi mogu imati tegoba sa jetrom ili žučnom kesom. Obratite pažnju na ishranu, ali i odradite kontrolu kod doktora. Kod mlađih, blage oscilacije u raspoloženju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info