Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Tranzit Marsa kroz znak Vage donosi prvenstveno stabilizaciju u poslovnom segmentu, izlazite iz najnapornijeg perioda koji je bio ispunjen i velikim brojem obaveza, ali i osjećajem da se sve urotilo protiv vas. Na dnevni red dolaze poslovna partnerstva, dogovori, saradnički odnosi, prilagođavanje, ali i korektan odnos svih učesnika u pregovorima. Vaše ideje i planovi sada mogu otpočeti sa realizacijom, pogotovo što u ovim danima imate podršku od osoba koje su vam važne.

Ljubav. Za slobodne Ovnove, vladar polja ljubavi je trenutno u Škorpiji pa nemojte da se tripujete mnogo i da mislite da je osoba koja vam se dopada lak plijen i “mala maca” za vas. Ista ta mala maca može očas posla da se pretvori u tigra, a vi da od lovca postanete lovina. U prevodu – da, šarmantni ste i suprotni pol vam teško odolijeva u ovom periodu, ali nemojte se poigravati tuđim srcima, jer se situacija lako može obrnuti. Kada pričamo o vezama i brakovima, trenutno je Mars, vaš vladar, gost u partnerskom polju i u vlasti Venere koja je ovdje u svom sjedištu. Budite fini, nježni, suptilni, povežite se sa partnerom na dubljem nivou, jer to sada i možete. Ovo je izuzetan period da se vaš odnos poboljša, jer ćete i vi i druga strana biti skloni popuštanju i kompromisima.

Zdravlje. Možda ste pomalo osjetljivi u ovoj sedmici, ali je malo vjerovatno da možete imati značajnijih zdravstvenih problema. Stariji, uzimajte više tečnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info