Lav: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Lavovi zvanično ne treba više da sjede i da čekaju. Pravi je trenutak za pokret i za akciju, jer su od ove sedmice vaši napori podržani i trebate iskoristiti prilike koje se pred vama otaraju. Koliko god ste odlični u pokretanju nečeg novog, toliko ste dobri sada i u održavanju korektnih poslovnih odnosa u već postojećim saradnjama, ali i u svojim svakodnevnim obavezama. Prosto da se čovjek zgrane koliko ste postali ažurni, brzi i sposobni da riješite svaki problem, maltene u hodu.

Ljubav. U vašem polju komunikacije, kontakata, susreta, trenutno je žurka sa sve Venerom i Marsom kao glavnim gostima. Dok vam Venera donosi harizmatičnost i lijep pristup suprotnom polu, Mars će se potruditi da vašim riječima i postupcima da dovoljno snage i energije, ali na jedan fin i suptilan način. Da sve ovo prevedemo sada – imate dobar prilazak, pravi način upoznavanja, imate mogućnost da započnete komunikaciju baš kakva vam odgovara sa osobom koja vam se dopada. Ne žurite i pustite da se sve dešava lijepo i spontano. Lavovi u emotivnim i bračnim vezama sada imaju mogućnost da na pravi način promijene atmosferu u svojim bitnim relacijama. No, da bi vam bilo jasno, ne može se samo partner mijenjati, već to morate i vi biti voljni da uradite. Sa malo truda, biće lijepih rezultata.

Zdravlje. Kod starijih Lavova mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, ali i sa radom crijeva. Mlađa populacija treba da bude više u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info