Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Jako polje podrške od strane drugih, jako polje karijere – pred vama je jedan izuzetan period koji morate da iskoriste i pokrenete svoje planove. Nema više potreba za bilo kakvim čekanjem, sada je pravi momenat za djelovanje. Kod nekih od vas pokrenuće se pitanja promjene radnog mjesta ili čak unapređenja ili poboljšanja uslova na radnom mjestu. U ovim danima funkcionišete više nego dobro, potpuno ste fokusirani, imate dobre planove i organizaciju i tačno znate šta vam je činiti.

Ljubav. Slobodni sada mogu ostati slobodni jedino i samo ako to žele. Morate shvatiti da od vas mnogo toga zavisi u ovom periodu, a između ostalog, morate se više otvoriti i pokazati spremnost da osobe koje se već motaju oko vas, prihvatite. Nekima od vas će se, doduše, ovih dana javiti i bivša ljubav ili osoba sa kojom ste nekada davno imali kontakt, što i te kako može donijeti dobra dešavanja i pozitivno raspoloženje. U prevodu, pustite neka se stvari dešavaju, nemojte se zatvarati u četiri zida i povlačiti u sebe. Što se tiče onih koji su u emotivnim ili bračnim zajednicama, sada u neuporedivo većoj mjeri možete ostvariti i dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali i biti spremni da joj na dnevnoj bazi pokažete koliko vam je zaista stalo do nje.

Zdravlje. Sem veće potrebe za mineralima i vitaminima, da biste ojačali svoj imunitet, vi nemate problema u zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info