Dnevni horoskop za 22.10.2017.

0

Ovan

OvanPrema partneru, ali i nekim prijateljima, ponašaćete se otresito. Prepun dnevni raspored i stalna jurnjava pridonijeće osjećaju iscrpljenosti i umora. Da biste se što bolje osjećali, dan započnite kaloričnim doručkom koji će vam dati energije. Izbjegavajte ugljene hidrate zbog kojih ćete osjećati umor i pospanost.

 

Bik

BikImate neke fenomenalne ideje što se provoda tiče pa gledajte da danas okupite oko sebe društvo dragih ljudi, prijatelja, emotivnog partnera i da se nauživate. Prema voljenoj osobi ćete biti posebno dobro raspoloženi i spremni da joj udovoljite na svaki način.

 

Blizanci

BlizanciDanas ste prilagodljivi i spremni da izlazite u susret ljudima do kojih vam je stalo. Pravi je trenutak da okupite svoje društvo i negdje zajednički izađete. Dobar je momenat i za sve vrste proslava i veselja. Sve vas podstiče da budete izuzetno nježni i romantični prema voljenoj osobi.

 

Rak

RakMoguće je da ćete se tokom dana pogubiti pomalo u svim obavezama koje ste sebi nametnuli. Pogotovo što vam još dodatno neke stvari odvlače pažnju, možda razmišljanje o jednoj osobi koju ste upoznali prije neki dan? Nema razloga da ne pokrenete komunikaciju.

 

Lav

LavKao da su se svi od ranog jutra udružili da vas zatrpavaju nekim informacijama, prijedlozima, pozivima. Ne možete ni da se rasanite kako treba, a već ste ugovorili par susreta i ispričali se sa prijateljima. Vi lično ste nestrpljivi da se javite jednoj osobi koja vas je baš zainteresovala.

 

Djevica

DjevicaZnate kako kažu da je za sve bitno sačekati pravi momenat? E, pa čini se da je vaš “pravi momenat” po nekim pitanjima baš danas. Izgleda da će se dosta toga poklopiti da vi uspijete da završite nešto na šta odavno čekate. Moguće je da je u pitanju i neka emotivna priča ili “kombinacija”.

 

Vaga

VagaVi ste računali da imate cijeli dan pred sobom za neke svoje planove ili za odmaranje, ali izgleda da nema ništa od toga. Jedan poziv će vas prodrmati. Ovo može biti kontakt od strane osobe koja vas jako privlači, ali za koju ste sigurni da može biti samo neka vrsta kombinacije. Na vama je šta ćete dalje.

 

Škorpija

ŠkorpijaVi ćete se truditi da danas završite nešto što ste obećali voljenoj osobi, iako vam to baš i nije po volji. Nervoza može rasti tokom dana pa se potrudite da ne dođe čak do neke vrste rasprave ili svađe. U večernjim satima pad raspoloženja i umor.

 

Strijelac

StrijelacNeko dosta računa na vas i vašu pomoć, a vama je problem da odbijete. Možda ćete pokušavati da se izgovarate umorom ili svojim ličnim obavezama, ali je više nego vjerovatno da ćete na kraju popustiti. Ovo može biti i voljena osoba, koja traži da ispunite neko obećanje koje ste joj dali.

 

Jarac

JaracNemojte danas dozvoliti da se drugi ljudi umiješaju u vaše planove sa voljenom osobom. Dovoljno ste tokom prethodne sedmice bili na usluzi drugima, sada budite malo na usluzi partneru i vašem odnosu. Ne propustite neke divne trenutke koji vas mogu samo još jače povezati.

 

Vodolija

VodolijaVi ćete danas pokušati da budete na sto strana odjednom, a i sami ste svjesni kako to izgleda – na kraju nećete ništa odraditi kako treba, samo ćete se iznervirati i posvađati se sa prvom osobom koja vam dođe na “zicer”. Čini se da će to baš biti emotivni partner.

 

Ribe

RibeSve stižete na vrijeme, ne brinite, mada ćete tokom dana često imati osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku. Danas vam je malo više potrebna komunikacija ili susret sa voljenom osobom, jer se osjećate nezaštićeno i slabo. Ima šanse, lijep provod.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info