Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Sve ono što ste bili strpljivi, sve ono što ste čekali i vrebali pravi trenutak, sve ono što ste bili zablokirani ili u zastoju – sada možete pokrenuti. Pravi je trenutak da se naprave promjene i to korjenite i suštinske, one koje će vas odvesti u potpuno drugačijem pravcu, ka realizaciji vaših ciljeva. Ne samo onima koji već rade – i nezaposlenima topla preporuka da se pokrenu, da budu aktivni, da ne odustaju. I te kako vam ovaj period može otvoriti dobre šanse da započnete sa radom.

Ljubav. Zanos koji slobodne Djevice osjećaju prilikom kontakta i komunikacije sa jednom osobom, nastavlja se nesmanjenom žestinom. Čini vam se da nikada do sada niste susreli osobu kao što je ova. Da se razumijemo, možda je jednim, malenim dijelom, ipak idealizujete, ali to ne znači da je ovo što se trenutno dešava bez osnova da se razvije u pravi odnos. Vaše je da li ćete to pokrenuti već ove sedmice ili ćete sačekati neki bliži, naredni period. Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, ono što vam se svakako u ovom periodu preporučuje jeste da je vrijeme za suštinske, duboke razgovore. Uopšte nije važno da li se oni vode vezano za budućnost odnosa ili za neke probleme i teme koje ste do sada preskakali. Pričajte. Što više budete razgovarali, odnos će biti opušteniji i bolji.

Zdravlje. Oporavak od bilo kakvih tegoba i dizanje energetskog nivoa je i te kako prisutan kod mlađih pripadnika znaka. Stariji i oni koji imaju već dugo probleme sa varenjem, neka promijene nešto u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info