Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Imate dovoljno snage, imate inspiraciju, imate volju i sposobnost da se uhvatite ukoštac sa svim situacijama u poslovnom segmentu. Da se razumijemo, sve ovo će vam i te kako trebati, jer će biti nekih dešavanja na dnevnoj bazi, koja će od vas zahtijevati potpunu fokusiranost i analitičnost, ali i rješavanja u hodu. Ne može se reći da ćete krajnjim rezultatima biti nezadovoljni, ali u principu, očekujte jednu zahtjevnu sedmicu pred sobom. Primijetićete ipak da vas vaše akcije vode ka cilju koji ste zacrtali.

Ljubav. I Venera i Mars, koji se nalaze u vašem polju ljubavi, definitivno slobodnim Blizancima donose dobro raspoloženje, opuštenost i neke prijatne kontakte sa suprotnim polom. Da sada može biti zanimljivih dešavanja, to je više nego izvjesno, pitanje je samo da li ste vi spremni na nešto ozbiljnije ili vam u potpunosti odgovaraju površni, ali interesantni događaji. Jedna osoba može u vama probuditi dosta jake strasti, ali se ovaj odnos neće razvijati brzo. Blizanci u emotivnim i bračnim relacijama jesu na nekim sličnim talasnim dužinama sa partnerom, ali stoji potreba da oboje popuštate jedno drugom u nekim napetim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba. Nije dobro potencirati na nekim problemima, jer ćete i jedno i drugo biti skloni inatu i istjerivanju svoje volje.

Zdravlje. Kod starijih Blizanaca može biti manjih problema sa padom imuniteta. Pojačajte ishranu i više se odmarajte. Mlađi, potreban vam je dobar san.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info