Bik: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. Polje partnerskih odnosa i saradnji je izuzetno jako u ovom periodu, što nekim Bikovima može donijeti i ponudu za nov posao ili za poboljšanje uslova na postojećem radnom mjestu. Dobar kontakt Venere i Saturna donosi vam stabilnost u poslovnoj svakodnevnici, dobro razmišljanje, planiranje i komunikaciju sa onima sa kojima radite, ali i odgovornost po pitanju obaveza i radnih zadataka. U ovoj sedmici mogu se dogoditi preokreti u poslovnom okruženju, ali bi oni i te kako trebali da vam idu naruku.

Ljubav. Aspekt Venere i Saturna koji od ove sedmice postaje sve aktuelniji, slobodnim Bikovima može donijeti više stvari. Pod jedan, neko se poznanstvo ili komunikacija razvijaju sporo, ali sigurno. Prija vam trenutni način funkcionisanja pa se ni ne trudite da ubrzate dešavanja. Pod dva, moguće je da ste ostvarili kontakt sa bivšim partnerom i polako se približavate jedno drugom. No, imamo i pod tri, a to je mogućnost da vas neko non stop drži tu blizu sebe, ali vam ne dozvoljava da pređete granicu i da se spojite. Kako god, nešto se dešava. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, vi i partner ste na sličnim talasnim dužinama i potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmjerite ovaj odnos u onom pravcu koji želite.

Zdravlje. Od ove sedmice Mars je u vašem polju zdravlja, što uvijek baca fokus na to kako se odnosite prema svom organizmu. Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite potencijalnim zdravstvenim problemima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info