Dnevni horoskop za 21.10.2017.

0

Ovan

OvanOsjećaćete se usamljeno, ali nemojte dopustiti da na tome ostane. Budite sami inicijator događaja, nazovite prijatelje i dogovorite susret na kafi. Shvatićete da ste i te kako voljeni i prihvaćeni. Zaljubljeni će biti rastreseni i previše analizirati odnos koji se još nije ni u vezu pretvorio. Budite strpljivi i ne brzajte.

 

Bik

BikDogađaće se da vas nekoliko prijatelja pozove da se nađete s njima vani u isto vrijeme. Vješto ćete se snalaziti i uspijevati hvatati buran društveni ritam. Mogli biste otputovati ili nekoga primiti u goste. Osoba koja vas privlači teško će vam moći odoljeti. Nemojte zbog toga postati previše sigurni u sebe i poigravati se nečijim emocijama.

 

Blizanci

BlizanciUkoliko planirate neku veću obavezu, ništa ne prepuštajte slučaju, jer bi nešto moglo krenuti u pogrešnom pravcu. Dobro se organizujte već od ranog jutra, kako biste sve stigli na vrijeme obaviti. Mogli biste se zainteresovati za osobu koja je problematična – pazite da to prekasno ne spoznate.

 

Rak

RakDan vam donosi mnogo lijepih trenutaka pa ga nemojte provesti u kući. Krenite u šetnju, bioskop ili na kafu s prijateljima. Godiće vam bilo kakva promjena ili društvena akcija. Slobodne će privući osoba o kojoj okolina ima loše mišljenje. Nemojte se truditi dokazati im suprotno – vrijeme će pokazati da nisu u pravu.

 

Lav

LavBolje se osjećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan donijeti neka iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, ali definitivno vas čekaju i neki troškovi na koje baš i niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

 

Djevica

DjevicaIako vas neke situacije u poslovnom segmentu i dalje podbadaju i bole, ipak je današnji dan odličan da dosta toga riješite i završite. Od podneva slijedi porast energije, a u večernjim satima imate mogućnost susreta sa nekim interesantnim. Prihvatite poziv prijatelja na izlazak.

 

Vaga

VagaVi biste na jednu stranu, ali vas obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobjeći – drugi dio dana je odličan za svaku vrstu susreta i kontakta, bilo da su u pitanju prijatelji ili neko ko vas jako privlači.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko ste se udaljili od voljenog, provedite s njim nekoliko sati nasamo, bez djece, članova porodice ili prijatelja. Odlazak u kino ili pozorište unijeće željene promjene i razonodu u vaš život. Neki od vas biće zaokupljeni kupovinom namještaja ili preuređenjem stana, ali u tome ćete uživati.

 

Strijelac

StrijelacU jutarnjim satima mogli biste biti mrzovoljni, ali prema kraju dana raspoloženje vam se vraća. Nećete imati ni trenutka odmora, a baš vam to najviše treba. U večernjim satima bi bilo najbolje da se posvetite samo sebi – s drugima se uvijek možete vidjeti neki drugi dan.

 

Jarac

JaracStalo vam je da saznate neke stvari i pokušavaćete da prikupite sa više strana informacije. Danas je moguć kontakt sa osobom koja vam može postati vrlo poslovno važna. No, i emotivni dio je postavljen lijepo – i za one u vezama, ali i za slobodne – imate finu komunikaciju sa jednim Bikom ili Rakom.

 

Vodolija

VodolijaIako vas dota toga danas odvlači od obaveza, gledate da završite one koje ste juče pokrenuli. Potreban je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija povremeno “klackati”. Pokušajte da sredite svoje bračne i emotivne relacije, danas je to lakše nego inače.

 

Ribe

RibeDobro razmislite kako ćete odgovoriti na jednu poslovnu ponudu koju dobijate tokom dana. I sami ste svjesni da bi ovo moglo biti vrlo dobro za vas, potrebno je samo da odvojite malo više vremena da je proučite. Emotivni partner vas malo opterećuje i pritišće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info