Oktobar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Željeli biste modernu frizuru koja će vam u svakom pogledu dobro stajati? Na pravom ste mjestu! Neka vam sljedećih deset služe kao inspiracija za novu posjetu frizeru.


Spremite se da kosu podignete na viši nivo! Tanko ošišane strane eksplodiraju u volumen na vrhu stvarajući frizuru koja je žestoka, seksi i rezervisana samo za dame koje su žestoke u srcu!


Pomiješane nijanse kestena i tamnog bakra ovoj frizuri dodaju svijetlu dimenziju, dok stepenasto ošišana kosa pruža neodoljivi šarm.


Privlačne šiške stvaraju laskavi okvir za volumen kod ove bob frizure koja je istovremeno i klasična i šarmantna.


Ono što ovoj raskošnoj frizuri, čiji se valovi završavaju ispod ramena, daje neodoljiv i neponovljiv izgled svakako je ova prekrasna crvena boja.


Izražajne nijanse svijetle karamel boje definisane su pomoću krupnijih valova koji stvaraju moderniju verziju glamurozne frizure pedesetih godina prošlog vijeka.


Čvrsto zalizana kosa zavezana je u konjski rep koji je podijeljen na dva dijela – moderno, elegantno, privlačno!


Duga, crna kosa sa prekrasnim pramenovima boje tamnog bakra stepenasto je ošišana na vrhovima što cijelom izgledu daje dimenzionalnost i fantastičnu teksturu.


Eksplozija talasa iz razdjeljka sa strane poboljšana je pomoću neodoljive tamnije nijanse putera te stvara frizuru za kojom se svi okreću.


Volumen ne mora uvijek biti na vrhu! Štaviše, poželjno je da on bude i sa strana, jer na taj način dolazi do stvaranja prekrasne frizure koja nježno uokviruje lice.


Stepenasto ošišana kosa koja nježno pada do visine ramena i šiške koje se završavaju ispod obrva odličan je stil koji svima dobro stoji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info