Dnevni horoskop za 19.10.2017.

0

Ovan

OvanNe upuštajte se u rasprave, jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova. Zbog toga nemojte na sebe preuzimati veće obaveze, jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bićete neoprezni pa su moguće povrede.

 

Bik

BikDruštveni život će biti bogat, ali i naporan. Ako vam je dosadio uvijek isti način zabave, potražite nešto drugačije, makar se zbog toga i svađali s prijateljima. Lakše ćete ploviti ljubavnim nego poslovnim vodama, možda i zato što će vam koncentracija biti u osjetnom padu. Nekome ćete biti od velike pomoći i time se ponositi.

 

Blizanci

BlizanciNiti znate gdje ste pošli niti da li ste krenuli uopšte. Veći dio dana ćete se samo vrtiti ukrug i kao praviti se da radite nešto. Osjećate se jako nesigurno u prisustvu jedne osobe. Ustručavate se da se aktivirate.

 

Rak

RakZaista vam je preko glave nekih situacija u poslovnom segmentu koje se vrte ukrug. Ne želite više nikoga da čekate pa ćete vjerovatno odraditi i jedan dio posla koji nije vaš. Danas može biti baš podsticajnih momenata u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte samo da idete u pravcu nekih rasprava.

 

Lav

LavVaš pristup poslu biće praktičan i objektivan. Prihvataćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene pa i one koje su možda ispod vašeg nivoa znanja. Korist od toga biće višestruka, a ovakav pristup otvoriće vrata novim poznanstvima.

 

Djevica

DjevicaAko ikako možete, iskoristite ovaj dan da se odmorite (ili makar izvrdajte neke teže obaveze na poslu), jer je sigurno da ste prilično iscrpljeni. Ovo je dan kao stvoren da se prave greške u papirologiji, ali i u komunikaciji. Možete nešto pogrešno reći i u odnosu sa voljenom osobom.

 

Vaga

VagaNečija podrška pokazaće se bitnom za ostvarenje vaših ideja, pogotovo kada uvidite da uživate naklonost uticajne osobe. Lakše ćete planirati novčane poduhvate i manje se nervirati oko rashoda. Staloženo ćete rješavati bračne probleme. Nećete biti podložni mišljenju okoline nego raditi sve po svome.

 

Škorpija

ŠkorpijaEnergija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara. Imate osjećaj da sve možete odraditi, a i dosta toga se danas baš okreće u vašu korist. Pravi je momenat i da se malo više pokrenete prema nekome ko vam je jako interesantan.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema prave osnove.

 

Jarac

JaracDanas je pravi trenutak da završite neku zaostalu papirologiju, iako vam baš i neće biti do toga. Vodite samo računa da ne pogubite neke bitne dokumente. Pravi je trenutak za emotivne odnose, naročito onima u brakovima. Možete se uskladiti sa partnerom u potpunosti.

 

Vodolija

VodolijaDanas možete da završite sve ono što ste propustili tokom jučerašnjeg dana, jer se osjećate mnogo življe, poletnije, a i više niste u onom mračnom raspoloženju. Najviše će vam prijati komunikacija sa nekim ko polako počinje da vam se uvlači u misli.

 

Ribe

RibeRaspoloženje će vam biti promjenjivo. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i pratite želje, taman i pogriješili. Ionako ne može uvijek biti savršeno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info