Dnevni horoskop za 18.10.2017.

0

Ovan

OvanS partnerom vas očekuje suprotstavljenost interesa. Oboje ćete govorljivo braniti svoje stavove i čvrsto se držati uvjerenja da je baš on oštećena strana. Popustite malo, svađe vam ne trebaju. Poslovna aktivnost odvući će vam misli od porodičnih problema. Osjećaćete da možete mnogo postići i bićete u pravu.

 

Bik

BikAko ste željni dobre zabave, dogovorite večernji izlazak s prijateljima. Pri tome nastojte biti racionalniji s novcem i trošenjem, posebno ako planirate neko putovanje. Osoba u koju ste zaljubljeni zasad u vama vidi samo prijatelja. Ne požurujte emotivna dešavanja, bolje je da sve ide prirodno i laganim tempom.

 

Blizanci

BlizanciFatalan susret mogao bi se dogoditi upravo ovih dana. Sve će se odvijati brzo, naglo i s mnogo strasti, a vi se prepuštati dešavanjima bez ograda i otpora. Otvaraju se nove mogućnosti na finansijskom planu koje se možda neće odmah ostvariti, ali će vam uliti nadu u bolju budućnost.

 

Rak

RakOtvoreno predstavite svoje kvalitete, borite se za ono u što vjerujete, ma koliko vam neko govorio da niste u pravu. Ubrzava se ostvarenje planova pa ćete lakše preuzeti inicijativu. Prolazne trzavice navešće vas da se pozabavite stvarima koje u vašem ljubavnom odnosu škripe. Pri tome pazite da ne dođe do svađe.

 

Lav

LavPlanetarna podrška biće zaslužna za vaš veći ugled. Osmišljavajte i stvarajte – vrijeme je da se nametnete. Proširite spoznaje i nadogradite znanje – odlično je vrijeme za kurseve ili čitanje stručne literature. Slobodni bi mogli čuti trač o osobi koja im se sviđa i u koju su zaljubljeni.

 

Djevica

DjevicaIako će danas biti i problema na poslu i nekih nedefinisanih situacija, ipak ćete dosta zadovoljno završiti vaš radni dan. Možda je vaš optimizam neopravdan, ali nećemo da kvarimo. U glavi već imate romantičan scenario, ali čini se da nećete uspjeti da ga ostvarite.

 

Vaga

VagaMalo toga će promaknuti vašoj pažnji, a intuicija će vam pomoći da dobro procijenite ljude oko sebe. Izvjesni su novčani dobici, a razveseliće vas povjerenje koje će vam dati uticajni ljudi. Napravićete reda u ljubavnom životu. Povući ćete dobre poteze, insistirati na razgovoru i konkretnim rješenjima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete samozatajni, izbjegavaćete bučna mjesta i ljude koji vas iscrpljuju suvoparnim razgovorima. Više će vam odgovarati rad u sjeni i poslovi koje možete obaviti u samoći, daleko od zvonjave telefona i nervoznih kolega. Slobodno vrijeme iskoristite za boravak u prirodi, više se krećite i izbjegavajte prevozna sredstva.

 

Strijelac

StrijelacŠirićete krug poznanstava pa će se povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi simpatija. Kretaćete se u krugu uspješnih pojedinaca koji bi vam mogli pomoći u karijeri. Putovanja i odnosi sa strancima su pod zaštitom zvijezda, a vaše kvalitete će se sve više cijeniti.

 

Jarac

JaracObaveze će od vas zahtijevati pojačani psihički napor. Mogli biste napredovati, ali će vas neko neprimjetno kočiti. Nemilice ćete trošiti energiju pa se pripazite sklonosti stresu, jer će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje i formu.

 

Vodolija

VodolijaČešće ćete putovati, bilo privatno ili poslovno te imati kvalitetniju komunikaciju s okolinom. Pružiće vam se nove prilike na tim poljima, koje ne biste smjeli propustiti zbog nesigurnosti. Bilo da je riječ o osvajanju nečijeg srca ili poslovnim poduhvatima, ne zamarajte se planiranjem. Spontani pristup donijeće sjajne rezultate.

 

Ribe

RibeIzbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite brižljivim planiranjem rashoda. Imate li nekretninu za prodaju, mogli biste naići na ozbiljnog kupca. Zdravlje vam je osjetljivo, treba vam odmor i puno tečnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info