Dnevni horoskop za 17.10.2017.

0

Ovan

OvanNeaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je vrijeme da se pokrenete i učinite nešto za sebe. Odmaknite se od ljudi s kojima nemate zajedničkih tema za razgovor, jer vas takvi mogu iscrpljivati. Moguća je neugodna rasprava s roditeljima zbog novčanih pitanja ili zbog njihove sklonosti da se miješaju u vaš ljubavni život.

 

Bik

BikVaše strpljenje naći će se na iskušenju. Preuveličavaćete probleme i imati teškoća u komunikaciji s bliskim ljudima. Bićete neoprezni na poslu, gubiti dokumente i zaboravljati dogovore. Neki će biti izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Suzdržite se od komentara i ne započinjite svađu koja nikuda ne vodi.

 

Blizanci

BlizanciRazvijajte svoju kreativnost, vratite se starom hobiju. Bićete u prilici da sami kreirate uslove, nametnete ritam djelovanja i pridobijete nekog za svoje ciljeve. Ukoliko povedete računa o pravilnoj ishrani, uzimanju vitamina i vježbanju, sjajno ćete se osjećati, a mogli biste izgubiti i koji kilogram.

 

Rak

RakNedostajaće vam promjene i uzbuđenja. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Više ćete se baviti stambenim pitanjima: preuređenjem, proširenjem ili preseljenjem. Ako partner nije raspoložen za razgovor, ne prisiljavajte ga nego pričekajte neku pogodniju situaciju.

 

Lav

LavTežićete obrazovanju, putovanju i boravku u inostranstvu ili se aktivnije baviti duhovnim radom. Spretno ćete se snalaziti među različitim stavovima i u situacijama u kojima se ne osjećate najugodnije. Širićete pozitivnu energiju, a pogledi drugih zadržavaće se na vama. Osvojićete nekoga ili uspostaviti korisno poznanstvo.

 

Djevica

DjevicaPravi je trenutak da iz života izbacite sve što je loše i poradite na ostvarenju ličnih ciljeva. Promjene će se odraziti na vaše dnevne navike i raspoloženje. Kad se pokrenete s mjesta, shvatićete da je život ljepši i jednostavniji. Temelj ljubavnim vezama daće intelektualno prožimanje, zajednički planovi i slični interesi.

 

Vaga

VagaBićete duhoviti i zanimljivi. Češće boravite u društvu. Ukoliko treda da obavite razgovor s poslodavcem, bićete sigurni u sebe. Budući da je Mjesec u vašem znaku, dan je odličan za sprovođenje odluka u djelo i ostvarivanje planova.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete potrebu da se povučete iz javnosti i pozabavite sami sobom. Nedavne razmirice s pojedincima učvrstiće vas u odluci da okrenete leđa nekim ljudima i razmislite šta i kako dalje. Za vaš unutrašnji mir potrebno je da se prestanete vrtiti u začaranom krugu optužbi, dokazujući ko je u pravu.

 

Strijelac

StrijelacMnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći te rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi savjetnika. Neko vama blizak naći će se u poslovnim ili emotivnim problemima, a vaši savjeti pokazaće se kao dragocjeni.

 

Jarac

JaracBićete temeljiti i oprezni pa ništa nećete prepuštati slučaju. Stariji saradnici mogli bi širiti tračeve o vama, ali pokažite im da vas to ne dotiče. Ograničavajuće okolnosti prevazići ćete inteligentnim pristupom. Istaknuta je mogućnost impulsivnih, emotivnih procjena i postupaka. Raščistite odnose u nezadovoljavajućoj vezi.

 

Vodolija

VodolijaOptimizam i pozitivno raspoloženje unijećete u ljubavnu vezu, nečim novim razveseliti partnera i više uživati u onome što imate. Družićete se s ljudima drugačijih svjetonazora od vaših, što će vas mijenjati kao osobu i približiti novim načinima razmišljanja. S partnerom ćete se dobro slagati, možda planirati zajedničko putovanje.

 

Ribe

RibeViše će vam odgovarati timski rad, jer ćete se teško nositi s velikom odgovornošću. Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite! Neuredno i nekvalitetno ćete se hraniti, pretjerivati u porocima i patiti od želučanih tegoba zbog konzumiranja većih količina kafe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info