Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. U poslovnom segmentu, stvari dolaze neočekivano, iznenada, na brzinu. I ne moraju da budu uopšte loše, da se razumijemo. S jedne strane, stoji nerviranje. S druge strane, stoji da sve što se sada dešava može da vodi u i te kako pozitivnom i dobrom pravcu. U prevodu – kakva god da situacija naleti ove sedmice, vi ćete uspjeti na pravi način da izađete sa njom na kraj i povedete je ka onome što vama odgovara. Koristite ove aspekte da promijenite ono što je već suviše dugo statično kod vas.

Ljubav. Ako ste slobodni danas, već sutra možete biti zauzeti. Samo, pitanje je kakva će to “zauzetost” da bude. U prevodu, ljubavne šanse sada padaju sa neba, ali te ljubavne šanse nisu za pravu, stabilnu, dugu emotivnu vezu. To su prije šanse da se “dignete”, da se dobro provedete, zabavite, da se malo igrate neobaveznosti i kombinovanja. Naravno, možete i da se upustite u neku povremenu ili tajnu priču sa osobom koja je zauzeta. Nebo vam nudi sve i svašta. Na vama je da li ćete bilo šta od toga i prihvatiti. Vodolije u emotivnim vezama i brakovima neka povuku ručnu kočnicu i prestanu da se konfrontiraju sa voljenom osobom. Jeste da vas dvoje umijete da, s vremena na vrijeme, protresete temelje vaše veze, ali bilo bi baš fino da sada budete malo oprezniji, jer kod nekih od vas prekid može biti trajan.

Zdravlje. Starija generacija Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom. Mlađi pripadnici znaka – stres, nervoza, glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info