Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju ličnosti govori o tome da Vage ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će težiti da na svaki način izbiju u prvi plan. Vrijeme radi ovaj put za vas pa nemojte da se lomite i nervirate, ionako ćete dobiti sve što vam po zaslugama pripada. Ako ste dobro radili, nadajte se i dobroj nagradi. To što ćete povremeno biti u nedoumici, u nekim bojaznima i strahovima, što ćete se brinuti i sekirati, to vam je u ovom periodu potpuno normalno.

Ljubav. Sa Venerom i Suncem, a ove sedmice i mladim Mjesecom u polju ličnosti, ko će sa vama izaći na kraj? Slobodne Vage grade jednu finu komunikaciju, vrlo suptilno, nježno i šarmantno riječima zavode osobu koja im se dopada. Vi kad se ušećerite čovjek bi pomislio da ste najdivnije biće na ovom svijetu! Nastavite tako, jer se bliži vaš momenat osvajanja. Samo tako, fino i polako i nadajte se najboljem. Vage u emotivnim ili bračnim vezama ove sedmice su u boljem fazonu definitivno. Doduše, još uvijek vam je vladar partnerskih odnosa iza leđa, što znači da vaše voljeno biće ima svoje momente ludila i zvocanja, ali vi sada bez ikakvih problema ili prelazite preko toga ili uspijevate da uvedete harmoniju u svoj odnos.

Zdravlje. Da nije tog stresa i zabrinutosti koja se povremeno javlja, mlađe Vage bi bile sasvim dobro. Kod starijih – povremeno vas muči stomak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info