Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Ono što vam je izuzetno dobro jeste da imate veliku podršku od strane drugih. Sada možete aktivirati nekog prijatelja, kolegu, nekog “preko veze” da biste ostvarili ono što vam je potrebno. Lijepo zamolite, iznesite svoj slučaj i više je nego izvjesno da će vam se izaći u susret. Ono što je pomalo zabrinjavajuće jeste što vam je polje karijere i dalje pod uticajem Marsa pa tu ne može u ovom periodu biti mirno i stabilno. Ali i ovaj tranzit je pri svom kraju pa već od sljedeće sedmice očekujte neke pozitivnije promjene.

Ljubav. Venera se baš lijepo smjestila u vašem polju prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. Sa te strane slobodnima ove sedmice idu neke fine emotivne prilike. Biće tu lijepih poznanstava, biće kontakata sa osobama sa kojima ćete se skroz povezati, sa kojima ćete se “skopčati” koliko odmah. Da li će se nešto konkretnije dogoditi ove sedmice? Pa iskreno, malo je vjerovatno, ali to vas ne sprečava da u svemu što se dešava i te kako uživate. Za one u vezama i brakovima, vaš vladar i vladar partnerstava su u istom znaku, što bi trebalo da kao donese da se vas dvoje bolje razumijete. Problem je što je taj znak Škorpija pa se vi možete danas razumjeti, a sutra već ratovati. Pokušajte da idete na prvu stranu, koliko god je to moguće.

Zdravlje. Opterećeni ste nekim situacijama već duže vrijeme pa nije ni čudo što je kod vas još uvijek jako prisutan stres. Neki od vas mogu imati i problema sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info