Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. U polju ličnosti su vam Jupiter i Merkur. Imate dašak sreće na svojoj strani, a imate i sposobnost da pokrenete svoje planove, kao i da napravite dobre dogovore. Možda su vaši planovi za ovaj trenutak preveliki, ali malo po malo, riješićete ih, brže ili sporije. Ionako imate period od više od godinu dana da poslovno “rastete”. Pošto vama ionako nikad ništa ne pada sa neba, ne očekujte to ni sada. Bacite se na posao i nadajte se najboljem. Biće to sve dobro.

Ljubav. Venera vam je iza leđa, Sunce vam je iza leđa, ove sedmice se tu smiješta i mlad Mjesec, a kada sljedeće uđe i vaš vladar u polje tajni, onda će cijela ekipa biti na okupu. Dvojako značenje imaju ovi aspekti za one u vezama i brakovima – ili ćete ćutati i voljeti se, trudeći se da maksimalno održite svoju intimu i ne puštate nikoga u svoj mali svijet ili ćete pak krenuti da razmišljate o nekim “brljanjima” sa strane, da primjećujete da vam neko “šalje signale” na koje vi i te kako reagujete. Na koju ćete stranu, to zavisi i od vaših ličnih natalnih predispozicija, ali i od toga kako se u ovom trenutku osjećate. Što se slobodnih Škorpija tiče, vama je jedna osoba u glavi i iz nje ne izlazi. Ne može se potvrditi da tu još uvijek ima značajnijih dešavanja, ali definitivno postoji komunikacija koja prija.

Zdravlje. Ako postoje bilo kakve tegobe koje se vezuju za urinarni trakt i bubrege, kao i za genitalnu regiju, bilo bi mudro da odete do doktora. Ne liječite se sami, to neće dati prave rezultate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info