Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Početkom sedmice može doći do nekih nesporazuma sa poslovnim saradnicima ili partnerima. Moguće su kratkotrajne konfuzije ili pak neke “brljotine” i sa vaše i sa njihove strane. Na svu sreću, ovo je prolazno i nemojte dozvoliti da vas dotiče ni da utiče na odnos sa onima sa kojima radite. Mars još uvijek pravi pometnju u vašem polju poslovnih partnerstava, ali ove sedmice ćete lakše izlaziti na kraj sa njim, jer više ne želite da se opterećujete niti nervirate. Neke dugotrajne probleme sada možete riješiti.

Ljubav. Dok vi izmaštate savršenu priliku, tri (ne baš toliko savršene) vam prođu ispred nosa, a da ih ne primijetite, pošto vam je glava u oblacima. Kako god okrenuli, poenta je sljedeća – kod slobodnih se mogu dešavati neki povremeni kontakti i komunikacija, ali ništa ne pokazuje da se ide u nekom ozbiljnijem pravcu. Ona ljubav, da vas iz cipela istrese, ona koju želite i o kojoj sanjate – e ta još ne dolazi. Ili se zadovoljite onim što vam se nudi ili nemojte. Vaš život, vaši izbori, vaša stvar. Ribe u emotivnim ili bračnim vezama dobrim su dijelom uspjele da “ispeglaju” situacije sa voljenom osobom koje su ih u proteklom periodu izbacivale iz takta. Biće tu još nekih sitnijih trzavica ove sedmice, ali najvjerovatnije ćete sa tim uspjeti da izađete na kraj. Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje. Vaš energetski nivo se diže i sada je vrijeme da se uhvatite u koštac sa nagomilanim problemima u zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info