Rak: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Tokom ove sedmice, iako imate nekih jako pozitivnih momenata vezanih za poslovni segment, moraćete da se prilagođavate drugima. Takođe, potrebno je da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda. No, koliko god sve išlo polako i uz prepreke, evidentno je da se stvari otvaraju pred vama. Možda nećete u potpunosti realizovati neki dogovor ili posao, ali i to će se ubrzo pokrenuti.

Ljubav. Jupiter u vašem polju ljubavi još uvijek se nije pokazao kako treba. U prevodu: nema novog ljubavnog početka slobodnim Rakovima. No, to ne znači da vam nije lijepo i zanimljivo – ima mnogo dobre komunikacije, nekih novih osoba u vašem životu, a ima i provoda i radosnih trenutaka. Od drugog dijela sedmice vrijeme je i da vi intenzivnije krenete u akciju. Što da vas drugi osvajaju, kada vi možete da zavedete njih i zavrtite im mozak? Rakovi u emotivnim i bračnim vezama dobili su notu smirenja kroz planetu Veneru, a sada vas očekuje i nov, bolji, emotivni početak sa partnerom, s obzirom na to da se mlad Mjesec dešava u vašem polju doma i stabilnosti. Ne treba zaboraviti i da vam se polje djece polako puni planetama pa neki od vas mogu poželjeti i prinove.

Zdravlje. Mogućnosti za padove, povrede, naročito u prvom dijelu sedmice. Ne gledate gdje idete, rasejani ste pa je potrebno da vodite računa i u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info