Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Iako ova sedmica neće biti baš toliko problematična, kao što su one koje su iza vas, još uvijek je vrlo prisutan problem sa obavezama, ali i komunikacijom sa onima sa kojima sarađujete. Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. I dalje ćete morati da vrlo obraćate pažnju na svaku riječ i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja. Iako su dani ispred vas povremeno naporni, nećete biti spremni da odustanete od svojih ciljeva.

Ljubav. Sedmica u kojoj negativnosti i loša energija polako iščezavaju iz vašeg odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. I dalje se ne može reći da će baš sve da bude sjajno, jer ipak je Mars na posljednjim, vrlo nezgodnim stepenima Djevice, ali zato mlad Mjesec u polju partnerstava govori o tome da ulazite u jednu novu životnu fazu, kada su vaše bitne relacije u pitanju. U svakom slučaju, malo mirnije, sa dosta manje potresa i boljom atmosferom. Slobodni, za vas je pravi period da prihvatite udvaranje osobe koja vam vrlo šarmantno i zanimljivo skreće pažnju na sebe. Uživajte u komunikaciji, koja će biti više nego inspirativna, prepustite se i neka priča krene sama od sebe.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora nego inače. Povremeno osjećate da ste pri kraju svojih snaga. Posvetite se sebi, opustite se, hranite se pravilnije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info