Lav: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Bar do polovine sedmice ne otpočinjite ništa novo, ne sklapajte neke dogovore, jer bi oni bili ili problematični ili ništa posebno ne biste izvukli iz njih – samo mnogo nerviranja. Bacite se u akciju u ostatku ovog perioda, pravite planove, rješavajte ono što je ostalo iz proteklog perioda i pravite okvirne dogovore. Najbolje je da samo, formalno potpisivanje bilo čega, ostavite za narednu sedmicu. Neke poslovne šanse će vam se otvoriti, dobićete zanimljivu ponudu o kojoj će vrijediti razmisliti.

Ljubav. Ako ste do sada sjedili i čekali da vam ljubav sama od sebe padne sa neba, sada bi već bio pravi trenutak da počnete i sami da se aktivirate u ljubavnoj potrazi. Od ove sedmice kreće vrijeme uzbudljivih susreta, novih poznanstava i jedne mnogo bolje atmosfere u vašem društvenom životu. Osobe koje dolaze u vašu blizinu biće harizmatične, šarmantne i vrlo interesantne – baš kao i vi. Neki lijepi dani su pred vama pa se potrudite da ih iskoristite do maksimuma. Lavovi u emotivnim ili bračnim vezama su onako, ništa spektakularno, ali realno gledano – nije ni loše. Možda bi sada bio dobar momenat da malo poboljšate kvalitet veze u kojoj ste, da se opustite i da sa partnerom češće izlazite, razgovarate, da provodite neko podsticajnije i zanimljivije vrijeme zajedno.

Zdravlje. Niste loše, ali niste ni savršeno. Mijenjate raspoloženje, imate oscilaciju energije, a neki od vas će imati i pad imuniteta, doduše blag. Kod starijih Lavova, manji problemi sa kožom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info