Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem polju karijere govori da Jarčevi ulaze u novu poslovno-životnu fazu. Ne očekujte preokret preko noći, jer se to samo u bajkama dešava, ali očekujte da polako gradite svoju poslovnu budućnost. Za neke od vas, prave prilike će se javiti već tokom ove sedmice. Ipak, zbog malo “muljavih” aspekata, savetuje vam se da ne pristanete baš odmah već da date sebi dovoljno vremena da razmislite, da vam se sve lijepo “slegne”. Idete naprijed polako, ali sigurno, iz dana u dan, sve bliže svom cilju.

Ljubav. Venera je iz dana u dan sve bliža aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Stvarno je odličan momenat da vam “naleti” neka fina pričica ili makar da konačno shvatite da neko već postoji tu blizu vas, samo do sada niste obratili pažnju na tu osobu. Nemojte ove dobre aspekte potrošiti na neku drugu stranu – na primjer kroz posao – pokušajte da se više otvorite za mogućnosti. Vaš vladar Saturn vam je iza leđa pa možda ne želite da primijetite ono što vam se nudi. Ne zatvarajte oči pred ljubavnim šansama. Oni u emotivnim i bračnim vezama se definitivno u ovom periodu osjećaju bolje. Vi funkcionišete mirnije, stabilnije pa je samim tim i kontakt sa voljenom osobom rasterećeniji. Vaša bolja polovina vas može iznenaditi u drugom dijelu sedmice nekim zanimljivim prijedlozima. Saslušajte i poslušajte.

Zdravlje. Ukoliko ste pripadnik starije generacije, od drugog dijela sedmice počećete da osjećate olakšanje po pitanju tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Mlađi – solidno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info