Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Lijepa vijest je da je ove sedmice mlad Mjesec u vašem polju finansija i poslovne stabilnosti. Loša je da njegovo djelovanje nećete osjetiti odmah, tako da slobodno računajte da vam je i ova sedmica nervirajuće, iritirajuće, nestabilna. Dobro je što i neke ljude i neka svoja promjenjiva raspoloženja uspijevate da držite pod kontrolom i što ste počeli da “gurate” svoje, ne odustajući od zadatih ciljeva. Aktivirajte se u potrazi za novim poslovnim mogućnostima, jer vam je polje komunikacije jako.

Ljubav. Slobodne Djevice su ostvarile neko novo poznanstvo ili su se uplele u jednu komunikaciju, koja ih polako, sve više, “uvlači” u sebe. Od samog početka ove sedmice ste u nekom zanosu, maštate, sanjarite na javi, a u glavi vam se vrte scene pune strasti od kojih prosto ključate. Sve je to lijepo i krasno, ali nadamo se da umijete da budete strpljivi, jer ništa vam drugo ni ne preostaje. Za sada nema realizacije, ali i ovo što se događa veoma će vam prijati. Djevice u emotivnim ili bračnim vezama su nešto popravile odnos. Međutim, pitanje je koliko je to zaista boljitak, a koliko ste vi u stvari pustili da sve ide tako kako ide. Radite na strasti, jer ovaj segment sada može da vas dodatno “iščupa” i doprinese da se osjećate bolje.

Zdravlje. Starije Djevice neka obrate pažnju na uro-genitalnu problematiku. Ako je potrebno, otiđite i do doktora. Kod mlađih pripadnika znaka – variranje energije, povremena iscrpljenost i stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info