Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.10. do 22.10.2017.

0

Posao. Mnogo dešavanja oko vas pa ćete povremeno djelovati nesređeno i neorganizovano. Suviše žurite, a u toj žurbi ne primjećujete da pravite greške ili da svojim postupcima ljutite one koji su oko vas. Jasno je da biste da mijenjate nešto na brzinu. Pustite, ako je to ikako u vašoj moći, da stvari idu svojim tokom. Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako vidite da to ne ide onako kako ste očekivali. Ima dana za megdana.

Ljubav. Venera u vašem polju ljubavi, zabave i životnih zadovoljstava, donijela vam je osobu koja vas je veoma zainteresovala. Ne samo da vam se uvukla pod kožu, već čini da prosto treperite od strasti i uskomešanosti u stomaku. Mlad Mjesec u vašem polju ljubavi svakako vam sada otvara nove prilike i mogućnosti da ostvarite svoje želje. Zato, pripremite se za ljubavno osvajanje! Što se Blizanaca u emotivnim i bračnim vezama tiče, vi i partner sada možete funkcionisati savršeno, ali samo ako svjesno izbjegavate bilo kakvu mogućnost za raspravu. Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju ili kroz strast. Ne idite u pravcu nekih sukoba, jer bi to moglo biti prilično intenzivno i burno.

Zdravlje. Starijim Blizancima mogući su problemi sa krvnom slikom, ali i bakterijskim infekcijama urinarnog trakta. Mlađi pripadnici znaka su dobro, mada povremeno dosta nervozni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info