Evo kako dobrog muškarca tjerate od sebe!

0

Postoje neke specifične stvari kojima žene odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svjesne. Da li i vi radite takve stvari?

  • Pokušavate da promijenite muškarce. Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći da promijene sve sitnice koje im smetaju na partneru. No upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen da se odrekne stvari koje ga vesele i da mijenja svoj karakter radi žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje.
  • Zamarate se beznačajnim stvarima. Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte obuzdati svoje emocije. Muškarci su obično direktni i njihovi postupci nemaju skrivene namjere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izluditi i otjerati od sebe.
  • Uskačete u krevet već na prvom sastanku. Iako zvuči nevjerovatno, muškarci ne žele seks na prvom sastanku sa djevojkom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za djevojku. Djevojka koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno zanimljivija.
  • Fletrujete sa svima. Ako vam je flert omiljeni hobi od kog ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osjećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo.

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: