Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Dosta toga vam ide naruku, ali isto tako – dosta toga vas i sprečava i sputava, onemogućava vam da pokrenete ono što želite ili da funkcionišete mirno. Nema tu šta da se priča i savjetuje posebno, osim da ono što ide gurate i dalje, a ono što ne ide pokušate zaobilaznim putem. Ili da sačekate malo i vidite da li će vam naredni period donijeti veće šanse da ovo pokrenete. U suštini, nećete proći nimalo loše, mada ćete vi povremeno sami sebe najslađe i najbolje iznervirati. Doduše i drugi vam skaču po živcima.

Ljubav. Iskreno rečeno, moramo biti realni kada je emotivni život slobodnih Vodolija u pitanju i reći da on i nije nešto. Ima tu nekih površnih komunikacija i kontakata, ali ako se istinski ne potrudite oko njih i to će se raspršiti i proći. U suštini, sada vam najviše i odgovaraju neke malo neobaveznije priče. Kao da još uvijek niste spremni da se u potpunosti predate i date svoje srce. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, tu neke naročite ljepote sada nema. Vi i partner funkcionišete po principu “vruće-hladno”, baš kao i u prethodnoj sedmici. Da vas neko pita zbog čega, vjerovatno ni vi ni voljena osoba ne biste umjeli da objasnite. Sitnice vas izbace iz takta i onda očas posla dođe do neke rasprave. Pred kraj sedmice će se malo stišati situacija i moguće je da ćete vikend provesti relativno mirno.

Zdravlje. Potreba za odmorom jeste izražena, jer se dosta trošite. Ipak, koliko god da vam je prethodna sedmica bila zdravstveno problematična, evidentno je da sada situacija ide na bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info