Vaga: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Ulazak Venere u vaš znak jeste velika pomoć u poslovnom segmentu, ali još uvijek vam je Mars iza leđa i u lošim aspektima sa Saturnom. Kako će se ovo odraziti na vas? Pa, realno gledano, uglavnom ćete uspijevati da samo jednim dijelom, polovično, ostvarite svoje poslovne ciljeve. Dosta toga još uvijek je van vaše kontrole i vi jedino što možete da uradite jeste da pokušavate da se prilagodite. Ako ste računali na neka obećanja ili podršku, moguće je da od tog posla ništa neće biti. Bar ne ove sedmice.

Ljubav. Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i polje ličnosti. Vage će se ponovo osjećati odlično, “svoje na svome”, biće pune pozitivne energije, harizmatičnosti, šarma. Naravno da će sve ovo onima koji su slobodni i te kako pomoći u “potrazi” za srodnom dušom. No, izgleda da vaša srodna duša još uvijek negde spava i nema pojma koliko dugo je tražite. Zato ćete morati da budete strpljivi još malo i da sačekate da dođe pravi trenutak za vas. Što se onih u emotivnim i bračnim vezama tiče, jednim dijelom se situacija između vas i partnera poboljšala, ali to je još uvijek daleko od prave harmonije. Neki razgovori i dogovori će malo pokrenuti situacije u pozitivnom smjeru, ali i na dalje vam stoji potreba da funcionišete jedno sa drugim uz mnogo poštovanja i međusobne tolerancije.

Zdravlje. Energetski se sve više dižete i neki od vas će se osjećati neuporedivo bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad. Jedino će starije Vage još uvijek kuburiti sa hroničnim tegobama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info