Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Izdržite još malo. Polako izlazite iz perioda zastoja, blokada, nesigurnosti. Nekim teškim danima ovo su “posljednji trzaji” i vrlo brzo će se ispred vas otvoriti novi putevi i nove prilike. Jednim dijelom poboljšanje nastupa već u drugom dijelu ove sedmice, vidjećete da su neki ljudi na vašoj strani, da vam daju veliku podršku i da vam pomažu da otvorite i pokrenete poslovne prilike i saradnje. Neki dogovori će se konačno realizovati, potpisati i moći ćete malo da odahnete.

Ljubav. Ako ste slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da u ovom periodu ne uspijevate da se usaglasite sa njom. Kada ona krene prema vama, vi se povlačite, a kada vi nastupite konkretnije, druga strana se distancira. Kao da ne možete da “ubodete” pravi momenat, pravi trenutak. S druge strane, neko vam vrlo suptilno daje signale da je zainteresovan, pokušava da vas šarmira i osvoji. Iako ste u ovoj sedmici “između dvije vatre”, ne bi se reklo da ćete uspjeti da “raspirite” bilo koju. Period zastoja. Što se onih u emotivnim i bračnim vezama tiče, kod vas je i dalje aktuelan period poboljšanja i lakšeg komuniciranja sa partnerom. Jasno je vama da je ovo samo trenutno i da mnogo toga morate oboje još srediti i popraviti, ali makar imate jedan kratkotrajan predah, kada ćete funkcionisati koliko toliko normalno i kada će u vašim bitnim konekcijama biti više smijeha i radosti.

Zdravlje. Poboljšanje u zdravstvenom segmentu biće evidentno kod mlađih pripadnika znaka. Starija generacija još uvijek će imati problema sa hroničnim tegobama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info