Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Ne može se osporiti da je poslovni period u kojem ste prilično naporan za vas. Isto tako, vidi se da vi nepokolebljivo i istrajno gurate sve situacije koje vas interesuju, ne dozvoljavajući sebi da odustanete. Sa Jupiterom u polju ličnosti tek će se pred vama otvoriti prave prilike, pravi poslovi, ali i prava realizacija. Dobili ste jednu moćnu podršku koja će prilično dugo biti uz vas pa je sada pravi trenutak da vaši planovi budu pokrenuti, prvo lagano, a onda u narednom periodu, dosta brže. Dobra poslovna sedmica.

Ljubav. Poslije dvanaest godina, Jupiter ulazi u znak Škorpije i njeno polje ličnosti. Pred vama je period od trinaest mjeseci kada ćete se vi lično promijeniti iz korijena, a samim tim, to će se odraziti i na vaše emotivne i bračne konekcije. Ove sedmice konkretno, vrlo je “šarena” i pomiješana situacija sa voljenom osobom. Red lijepog, red ne baš toliko finog. I tako non stop. Vaše polje podsvijesti i tajni je jako naglašeno, a ovih dana još više, pošto i Venera dolazi vama “iza leđa”. Vrijeme za neke velike preokrete nije, ali iskreno rečeno – nije ni vrijeme da počnete da “zvjerate” negdje sa strane i da očijukate i flertujete. A nekima od vas će i to početi da pada na pamet. Što se slobodnih Škorpija tiče, upoznali ste jednu osobu, najvjerovatnije preko prijatelja, koja vas je i te kako zainteresovala.

Zdravlje. Kod starijih Škorpija i dalje su aktuelne sve vrste hroničnih tegoba. Potrebno je da ozbiljno pristupite rješavanju problema. Mlađi pripadnici znaka su pod stresom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info