Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Nije ova sedmica mirna niti bajna niti sjajna, ali je bar bolja od prethodne. Možete računati da će sve negativno što se u ovoj sedmici bude dešavalo, biti samo “odjeci” situacija iz proteklog perioda. Zato nemojte da dozvolite da vas bilo šta izbacuje iz takta, smirite se, razložno sagledajte situaciju i povucite potez odmjereno, ali sigurno. Promjene će nastupiti vrlo postepeno i polako, ali je evidentno da dolaze. Sve ono što ste radili u prethodnom periodu, daće svoje rezultate vrlo brzo.

Ljubav. Tokom ove sedmice Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Škorpiju, znak koji vam je po osjećanjima vrlo srodan. Promjene u emotivnim i bračnim partnerstvima počeće u narednom periodu da postaju izraženije, naravno u pozitivnom smislu. Ipak, ove sedmice još uvijek vas i voljenu osobu drži nervoza iz proteklih dana pa ćete funkcionisati u jednom trenutku odlično, a već u narednom nikako. Doduše, za vikend ćete i vi i partner biti u dobrom raspoloženju pa te dane iskoristite da provedete pokoji momenat u miru, tišini, skladu i harmoniji. Što se slobodnih Riba tiče, ne postoji ni teorijska šansa da se u ovoj sedmici usrećite po pitanju emocija. Ostaje vam samo da čekate. Dočekaćete, ne brinite se.

Zdravlje. Računajte da je ovo posljednja sedmica koja vam donosi ovoliko izražen stres i gubitak energije. Uskoro ulazite u povoljniji zdravstveni period.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info