Rak: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Prvo i najbitnije – dogovori i pregovori koji su nekako bili u zastoju u prethodnom periodu, konačno počinju da se pokreću i pred Rakovima su neke nove saradnje koje im mogu donijeti veću korist Privatnicima je ovo fenomenalan period, pogotovo na polju finansija, jer se neke isplate koje su bile prolongirane i “zakočene” konačno realizuju. Generalno gledano – Rakovima su ove sedmice otvorena poslovna putovanja, ali i jače aktiviranje prema inostranstvu. Bićete zadovoljni rezultatima.

Ljubav. Pa, dragi Rakovi, poželite dobrodošlicu Jupiteru, koji tokom ove sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, djece, životnih radosti i zadovoljstava. Definitivno će ova planeta imati pozitivan uticaj i na one koji su slobodni, ali i na zauzete pripadnike ovog znaka. Što se baš tih zauzetih tiče, tenzija između vas i partnera će polako početi da popušta od drugog dijela sedmice. Nećete baš odmah uspjeti da ostvarite pravu harmoniju i kompromise, ali lagano idete ka tome. Neki ljepši dani za vaše veze i bračne zajednice su blizu, nadohvat ruku. Što se slobodnih Rakova tiče, još uvijek tu nema nikakvih spektakularnih dešavanja na polju ljubavi. Štaviše, čak ćete u prvom dijelu sedmice malo “kljoknuti” i biti u fazonu: “Meni se nikada ništa neće dogoditi, ostaću sama zauvijek…” Samo polako, tu je ljubav i uskoro će vam dati šansu.

Zdravlje. Ginekološki ili hormonski problemi mogući su kod starijih pripadnica ovog znaka. Što se mlađe populacije tiče, vodite računa o ishrani. Takođe, moguć je stomačni virus.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info