Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Nekih kolega vam je već odavno “preko glave” pa je i te kako moguće da ove sedmice nećete uspjeti da obuzdate svoj jezik i da ćete ispaliti “rafal” kritika na njihov račun. Čisto da vide da i vi umijete da uzvratite i to jako nezgodno. Generalno gledano, sedmica u kojoj se mnogo priča, a malo se zaista i realizuje. Drugi će vam prodavati bajke i obećanja, a koliko će od toga realno i uraditi, e to je već pitanje. Reklo bi se da ćete tek u narednoj sedmici napraviti neke konkretnije pomake.

Ljubav. Ako ste slobodni, jedna osoba vam non stop izmiče “za dlaku”. Taman pomislite da ste je osvojili i da ćete je zgrabiti, a ona se povuče, izmakne, nađe neko opravdanje ili izgovor i iskulira vas. Samo polako, ne odustajte – još uvijek postoje velike šanse za vas, ali moraćete da malo promijenite pristup. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, za vas samo jedna riječ – komplikovano. Tu se više ne zna ni ko pije ni ko plaća ni šta vas dvoje uopšte hoćete i od odnosa i jedno od drugog. Vi tvrdite da je partner “na kraj srca”, druga strana za vas govori da ste zakeralo i teški kao crna zemlja. Jedno drugom ne valjate, a niti vam pada na pamet da prekidate niti, daleko bilo, da nešto promijenite kod sebe, a automatski i u odnosu sa voljenom osobom. Možda se oko vikenda malo, malo smirite.

Zdravlje. Energetski nivo – nula. Imate osjećaj da ste hronično umorni i da ne možete da se naspavate nikako kako valja. Kod starijih – reuma steže pa ne popušta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info