Lav: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Možda emotivno baš i niste u bajnom periodu, ali zato poslovno funkcionišete baš kako treba. Aktivni ste, jurite neke ljude, neke poslove, pokušavate da napravite dobre dogovore i saradnje. Ne ide to sve kao po loju, ali se nekako pomijera – polako, ali sigurno. Baš ove sedmice možete napraviti jedan jak dogovor sa stabilnim partnerom ili obezbijediti sebi bolje uslove na trenutnom radnom mjestu. Ako tokom ovog perioda bude novih poslovnih ponuda, prihvatite ih, jer su i te kako povoljne po vas na duži rok.

Ljubav. Ovo je dobra sedmica da se nešto više usaglasite sa voljenom osobom ili bračnim parnerom. Vaša situacija svakako nije bajna pa nemojte da se inatite i da je dodatno negativno potencirate. Pokušajte da funkcionišete sa više razumijevanja i poštovanja, jer ćete jedino na taj način iskoristiti pozitivne vibracije koje vam ova sedmica nudi. Ono što vam je neophodno jeste više zajedničkog, kvalitetno provedenog, vremena i, naravno, više razgovora, komunikacije, smijeha, šale. Što se slobodnih Lavova tiče, neko vas je “pecnuo”, dotakao, ali nakratko. Ništa se konkretnije nije dogodilo i vi ste ponovo “splasnuli” i vratili se u svoje svakodnevno raspoloženje. U prevodu – ništa se ne dešava i vama nije ni do čega. Malo se zezate sa prijateljima, povremeno izađete, popijete po koju kaficu i sokić, čisto da “ubijete vrijeme”.

Zdravlje. Stoji da morate još uvijek jako obraćati pažnju na ishranu, ali generalno gledano – ove ste sedmice mnogo energetski jači i raspoloženiji. Na dobrom ste putu, putu potpunog oporavka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info