Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. U vaše polje karijere i u svoje sjedište ulazi planeta Venera, koja će vam u narednom periodu donijeti bolje novčane prilike, ali vam pomoći i u ostvarenju vaših planova, a moguće čak i pogurati neka napredovanja na poslu. Pored toga, Jupiter ulazi u polje koje se vezuje za budućnost, za podršku i pomoć od strane drugih, za prijatelje. Još uvijek vam ne izgleda kao da ima nekih konkretnih pomaka, ali sve to će doći vrlo brzo. Nećete morati još dugo da čekate na neke pomake u poslovnom segmentu.

Ljubav. Neki opušteniji i mirniji dani su pred zauzetim Jarčevima. Vi i partner prošli ste kroz jedan, doduše kratkotrajan, period koji je donio sa sobom neku vrstu stegnutosti i distanciranja i sada ponovo možete da se posvetite jedno drugom na pravi način. Da se razumijemo i ovih će dana biti potrebno da riješite neke sitne međusobne zavrzlame, ali sve je to “luk i voda” i neće ni na koji način uzdrmati vaš odnos. Takođe, opustite se i više uživajte i u spavaćoj sobi – i vama i voljenoj osobi je potrebna ovakva vrsta “zanimacije”. Što se slobodnih Jarčeva tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, od ove sedmice ulazi u sekstilni aspekt sa vladarom vašeg znaka, Saturnom. U narednom periodu možete pustiti novu osobu u svoj život. Moguće je da će ona doći preko posla ili preko društvenih i prijateljskih konekcija.

Zdravlje. Kod onih sa hroničnim tegobama, u drugom dijelu sedmice, počeće polako da se poboljšava zdravstveno stanje. Mlađi Jarčevi – imaćete više energije nego ranije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info