Dnevni horoskop za 08.10.2017.

0

Ovan

Ljubavni partner danas se može osjećati sumorno. Ne zapitkujte. Moglo bi doći do neprijatne situacije ako to uradite. Vaša zabrinutost nije nedovoljno cijenjena, ali ljudi ponekad vole da rade i rješavaju stvari na svoju ruku. Budite u blizini da saslušate, ali se povucite ako to bude potrebno. Uradite nešto za sebe. Partner će pričati kada mu se bude pričalo.

 

Bik

Da li ste odlagali neke obaveze? To vas možda pritišće. Danas biste se mogli dodatno truditi kako biste se riješili tog osjećaja. Nakon toga ćete osjetiti olakšanje, ali nemojte se preforsirati inače sutra nećete imati energije. Ako ne stignete izvršiti neku od obaveza, to je sasvim u redu. Ako su čekale toliko dugo, neće im škoditi da sačekaju još jedan dan.

 

Blizanci

Danas vas može obuzeti snažan kreativni poriv. Vaša intuicija bi trebala igrati veoma veliku ulogu u svemu što budete radili. Osjećaćete ogromnu želju da završite određeni projekat. Jedini nedostatak je što partner ili prijatelji neće razumjeti zašto vam je toliko stalo da to završite umjesto da se družite s njima. Slušajte svoje srce i nastavite da radite.

 

Rak

Par, možda prijatelji, mogao bi vas posjetiti danas. Možda ste se preselili u novi dom ili ste preuredili postojeći i želite da im to pokažete. Oni će biti impresionirani, a vi ćete uživati u društvu. Postoji vjerovatnoća i da saznate kako želite da idete na istu destinaciju. Taj put se ne mora desiti ove godine, ali postoji velika vjerovatnoća da ćete, kada budete išli, putovati skupa.

 

Lav

Romansa je na svakom koraku. Ukoliko niste u vezi, današnja šetnja u komšiluku vjerovatno će vas povezati sa nekim novim i uzbudljivim. Ako ste u vezi, vi i partner biste mogli planirati romantično putovanje. Iako bi to putovanje moglo biti povezano s poslom, vi ćete se odlično provesti. Uspjećete da se povežete na sasvim novom nivou.

 

Djevica

Da li vas privlači neko ko je povezan sa vašim poslom? Ako je to slučaj, u veoma bliskoj budućnosi se može desiti romansa između vas dvoje. Nemojte se iznenaditi ako vaš kolega odjednom pokaže interesovanje za vas. Ono što ćete uraditi po tom pitanju zavisi od vaše situacije, ali će vam sve to barem laskati.

 

Vaga

Danas biste se mogli osjećati energično. Postoji nešto za šta mislite da na tome danas morate poraditi. Velike su šanse da se nećete moći otarasiti tog uvjerenja pa zasučite rukave i prionite na rješavanje stvari. Uveče se opustite uz toplu kupku, omiljenu knjigu ili čašu vina.

 

Škorpija

Imate li neugodan osjećaj kako postoji nešto što trebate uraditi, a ne možete se sjetiti šta? Taj osjećaj vas može mučiti tokom cijelog dana. Pokušavaćete da se prisjetite na razne načine. Mislite da je to toliko bitno i jednostavno ne možete odustati. “Bacite” na papir stvari koje trebate obaviti sljedeće sedmice. To bi vam trebalo pomoći da shvatite o čemu se radi.

 

Strijelac

Da li ste uključeni u važnu grupnu aktivnost, vjerovatno sa prijateljima? Ako je tako, vjerovatno obavljate značajan zadatak koji vjerovatno uključuje komunikaciju. I vaš partner je možda uključen u cijelu stvar. U ovakvim trenucima možete biti prilično intenzivni, ali pazite da se ne ponašate bahato ili bezosjećajno prema ljudima koji vas okružuju. Upotrijebite sve svoje ljudske vještine i trebali biste postići ono što želite.

 

Jarac

Da li ste sinoć nešto slavili? Sreća zbog obrta događaja u vašu korist izazvala je ogroman osmijeh na vašem licu. I tako i treba da bude. Sve se dešava s razlogom. Uživajte u sreći, ali pazite da ne pretjerate sa slavljeničkim porivom. Danas je ipak novi dan i, mada ste veoma srećni zbog svega što se dešava, bitno je i da se fokusirate na svakodnevne obaveze. Ne dozvolite da vas trenutni zanos spriječi u tome.

 

Vodolija

Danas vam se može desiti romansa sa nekim iz daleka, ko dijeli vaša duhovna opredjeljenja. Ovo bi mogla biti veoma intenzivna veza puna ljubavi i podrške. Nemojte se stiditi i ne dozvolite da vas nesigurnost pobijedi. Nikada ne postoje garancije da će ljubavna veza potrajati, ali ne dozvolite da vas to zaustavi. Upoznajte tu osobu.

 

Ribe

Danas vam je teško da ostanete pribrani. Razmišljate o nekoj divnoj stvari koja vam se desila ili se trenutno dešava. To je juče bila fantazija, a već danas je stvarnost. Možda ćete imati osjećaj kao da ste pomalo ošamućeni zbog cijele situacije. Ipak, na kraju ćete se morati skoncentrisati i suočiti sa realnošću, ali nema potrebe da to radite sada. Ovakve stvari se ne dešavaju često. Uživajte u svakom trenutku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info