Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. U poslovnom segmentu čas fukcionišete super, čas se zapetljate u neke obaveze i problemčiće pa ni sami ne znate da li ste pošli ili ste došli. Na sve to i oni oko vas se ponašaju kao da ne znaju šta hoće. Prvo vas hvale pa vas kude. Ne znate na čemu ste. Sve ovo vam je naporno, ali izdržite još malo. Čistite ono što možete, ono što ne možete – ostavite nek’ se sredi samo od sebe. Pokušajte da se usmjerite na ono što je VAMA najbitnije i ne odustajte od toga.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, definitivno ne odustajete od jedne osobe. Non stop ste tu negdje u njenoj blizini ili je posmatrate iz prikrajka, analizirate i skenirate. Riješili ste da je osvojite i od toga nemate namjeru da odustanete. Samo polako, već od drugog dijela sedmice vaši napori će početi da daju rezultate. Što se zauzetih Djevica tiče, niti vi funkcionišete kako valja niti odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Non stop su tu neki usponi i padovi, nikako da se stabilizujete i unormalite. Nema tu nekih drastičnih dešavanja, jednostavno vas nervira što nema niti jednog potpuno mirnog i harmoničnog dana. Savjet – ako riješite probleme u svojoj glavi i postavite se drugačije i odnos sa partnerom će početi da pokazuje znake oporavljanja.

Zdravlje. Uglavnom vam ove sedmice stoje neke manje tegobe, koje možete relativno lako riješiti. Kod starijih dolazi do postepenog oporavka i olakšanja po pitanju problema koje su imali.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info