Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Ova sedmica možda vam neće donijeti u potpunosti ono što želite, ali će svakako pokrenuti neke situacije u onom pravcu koji ste zamislili. U suštini, događaće se manje promjene, ali svakako ste na dobrom putu da u narednom periodu one donesu i velike rezultate. Jupiter u ovoj sedmici ulazi u vaše polje poslovne svakodnevnice i obaveza tako da je izvijesno da je pred vama velika reorganizacija koja će tek zaživjeti. Neke dogovore pokrećete sada, ali će konkretno potpisivanje i početak biti sljedeće sedmice.

Ljubav. Na ljubavnom nebu zauzetih Blizanaca oblaci polako počinju da se povlače. Još uvijek će tokom ove sedmice povremeno biti nekih negativnih momenata između vas i voljene osobe, ali evidentno je da sve češće vas dvoje uspijevate da pronađete zajednički jezik i riješite pitanja koja su do sada predstavljala prepreku. Obavezno koristite dane vikenda ili da odete negdje i opustite se ili da jedno drugom priuštite zaista lijepe ljubavne momente. Što se slobodnih tiče i vama se sve više otvaraju mogućnosti na emotivnom planu. U vašoj blizini već postoji neko sa kim imate povremeno komunikaciju i sa kim se jako lijepo slažete. Nastavite, jer do kraja sedmice ovo se samo može pojačati i uvesti vas u događaje koji će biti baš po vašoj volji.

Zdravlje. Manji problemi sa kožom, kod starijih sa bubrezima. Pokušajte da kontrolišete neke štetne navike, kao što su cigarete, alkohol. Ne boravite u zadimljenim prostorijama, krećite se više na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info