Bik: Sedmični horoskop za period od 09.10. do 15.10.2017.

0

Posao. Ako u ovoj sedmici nešto ne ide, ne gubite živce. Gledajte to na onaj način – prepreke postoje da bismo ih zaobilazili ili preskakali. Da ćete ih mnogo riješiti pa baš i nećete – uglavnom će se sve prolongirati za narednu sedmicu što je, iskreno rečeno, i bolje. Ovo baš i nije bajan period da možete da se oslonite na druge pa ako vam nešto obećavaju ili se nude da vam učine uslugu – ne računajte pretjerano na to. Od sljedeće sedmice mnogo toga će biti jasnije i otvoriće se, a ovu – funkcionišite kako znate i umijete.

Ljubav. Povremeno imate utisak – ponuda koliko hoćeš, ali ništa se konkretno ne dešava. Sve nešto krene pa stane. Neke osobe vas čas griju, čas hlade, čini vam se da će se svaki čas dogoditi nešto značajno, a onda momenat nestane i sve se rasprši samo od sebe. U prevodu – ljubav vas neće, zaobilazi vas u širokom luku. Tu se neki bivši javljaju i vi ćete čak i izaći sa njima, čisto da se nešto događa. Očigledno, čekate i dalje na pravi trenutak da se otpočne neka lijepa ljubavna priča. Što se zauzetih Bikova tiče, sjajno vam nije, ali na svu sreću, period problema, konfuzije i kreni-stani odnosa sa voljenom osobom se polako bliži svome kraju. Jeste da ćete vi u prvom dijelu sedmice već biti na kraju svojih živaca, ali ćete se brzo vratiti u normalu. I zapamtite – u spavaćoj sobi se odlično liječe sve frustracije i nervoze!

Zdravlje. Uglavnom manje zdravstvene tegobe, ali generalno gledano – osjećaćete se dosta iscrpljeno i povremeno bezvoljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info