Dnevni horoskop za 07.10.2017.

0

Ovan

Dan bi mogao biti ispunjen tenzijama za koje niste vi krivi. Vaša prva reakcija vjerovatno će biti da želite da se povučete u svoj ugao i mirno posmatrate šta se dešava. Međutim, u danima kao što je ovaj, potrebno je da budete malo agresivniji i da se zauzmete za sebe.

 

Bik

Danas ćete biti u prednosti ukoliko budete znali kako da se distancirate od emocionalne poente problema. Održavajte neutralan stav. To je neophodno, jer ćete samo na taj način biti uspješni. Inspiracija će vam se javiti samo ako ste u stanju da svoje mentalne procese zadržite na optimalnom nivou, tj. ako im ništa sa strane ne smeta.

 

Blizanci

Možda ćete se osjećati kao miš koji pokušava da se domogne sira koji se nalazi na sredini kuhinjskoh poda. Iz vašeg ugla, možete vidjeti sir u daljini. Međutim, znate da mačka vreba u blizini. Čim kročite na otvoreni prostor i izvan zone udobnosti, mačka će reagovati brzo i sa velikom snagom. Bilo bi mudro da sačekate još koji dan prije nego ugrabite sir.

 

Rak

Vaše emocije će dobiti podsticaj podrške od ljudi koji vas okružuju. Pazite da vam tolika pažnja ne udari u glavu. Ovo je dobar dan da se malo opustite i saznate više o stvarima umjesto pretpostavljanja da imate odgovor na sve. Nove mogućnosti će se otvoriti kada se pridružite ljudima koji se ne boje da će njihova progresivna mišljenja preći sadašnje granice.

 

Lav

Začinite malo svoj život uključivanjem u spontane aktivnosi. Vrijeme je da izađete i da više uživate u svijetu koji vas okružuje. Istražite stvari koje su suštinski različite od onoga što ste očekivali da ćete pronaći. Odaberite zatvorena vrata, umjesto otvorenih, kroz koja možete vidjeti na drugu stranu.

 

Djevica

Možda u vašem svijetu postoje određena emotivna opterećenja i tenzije, ali to se može otkloniti ako stvari sagledate iz perspektive. Ne dozvolite da vas promjena raspoloženja potišti. Fokusirajte se na stvari koje su dobre u vašem životu i svu energiju usmjerite na njih. Vaša vještina komuniciranja danas će vas izvući iz kolotečine.

 

Vaga

Drugi bi danas mogli biti prilično neprijatni i svaljivati krivicu na vas. Možda će čak imati i informaciju koja potkrepljuje ovakvo ponašanje. Možda je u pitanju nesporazum i bilo bi mudro da, prije nego što ospete paljbu, porazgovarate. Niste konfliktna osoba i ne volite da se svađate. Međutim, danas se možete osjećati ugroženo i to bi moglo da izazove konflikte.

 

Škorpija

Ovo bi trebao biti odličan dan. Imaćete osjećaj kao da vas ništa ne može zaustaviti. Veoma ste hrabri i vjerovatno ćete se odlučiti na određene poduhvate koji su vas do sada pomalo plašili. Krajnje je vrijeme da se suočite sa određenim stvarima. Usmjerite svoju energiju na njih i rješavajte jedno po jedno.

 

Strijelac

Možete se naći u sredini nepravedne, emotivne bitke u kojoj neko izvrće vaše riječi kako vi vas prikazao kao negativnu i lošu osobu. Čim pokušate nešto da uradite, neka osoba to pokušava na sve moguće načine da spriječi i ospori. Možda je u pitanju samo nesporazum. Ipak, možda je u pitanju i nešto drugo. Sve u svemu, imajte na umu da razgovor uvijek pomaže.

 

Jarac

Danas vam je podrška i više nego potrebna pa je potražite od prijatelja. Planovi za budućnot mogu biti neizvjesni pa nemojte sada o njima da brinete. Prijatelji će vam izaći u susret i bićete srećni što se družite da takvom grupom ljudi. Odmah ćete se osjećati bolje i zadovoljnije. Prepreke na koje danas naiđete biće vam lakše prebroditi, jer znate da imate podršku drugih ljudi.

 

Vodolija

Pouke se danas mogu javiti u veoma čudnim oblicima i veličinama pa nemojte misliti da svaka stvar mora imati trenutni smisao. Umjesto da sve previše analizirate i postanete paralizovani emocijama koje osjećate, budite odlučni i napravite grešku. U tom trenutku ćete shvatiti pouku. Neka vas ona nauči onome što trebate znati.

 

Ribe

Danas može doći do neočekivanih iznenađenja, ali ne brinite, jer će većina njih biti pozitivna i uzbudljiva. Pripremite se za njih tako što ćete se otvoriti i prihvatiti druge ljude i situacije koje sa njima dolaze. Linija manjeg otpora će vas dovesti tamo gdje trebate biti. Pomijerajte se ka ljudima koji zrače toplinom i pozitivnom energijom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info