Dnevni horoskop za 06.10.2017.

0

Ovan

Osjećate se fantastično, i mentalno i fizički, a vaše finansijske prilike mogle bi se iznenadno poboljšati. U cijelu situaciju će možda biti uključen i neki ugovor. Što se tiče ljubavi  i na tom polju bi sve trebalo funkcionisati sjajno. Ovo je odlično vrijeme da napravite planove za budućnost i pratite svoje ambicije.

 

Bik

Teškoće na poslu i novčane probleme lako ćete prevazići uz pomoć nekog starijeg. Korisni savjeti čine budući tok djelovanja jasnijim i praktičnijim nego ranije. Vaše praktičke sposobnosti sada su jače. Sada nećete dozvoliti jakim emocijama da utiču na vas. Razmišljaćete jasno i nećete dozvoliti da bilo ko manipuluše vama. Bravo!

 

Blizanci

Danas bi vam djelić informacije, na koji već dugo čekate, mogao postati poznat. Prijatelji ili grupa ljudi sa kojom ste u vezi može danas zatražiti da im pomognete u vidu savjetovanja. To će vam imponovati, ali niste sigurni da li možete naći vremena za to. Na kraju ćete ipak pristati i to će se savjetovanje, najvjerovatnije, na kraju pretvoriti u druženje koje može potrajati do sitnih sati. Opustite se, vikend je pred vama!

 

Rak

Napori vezani za napredovanje u karijeri, a koje ste napravili u posljednjih nekoliko sedmica, danas su konačno urodili plodom. Kada su u pitanju posao i novac, svi znakovi ukazuju na uspjeh. Brige oko finansija privremeno će nestati. Možda ćete dobiti i javno priznanje, vjerovatno od nadređenih. Ovo je odlično vrijeme i bićete veoma zadovoljni postignutim rezultatima.

 

Lav

Dugo očekivani predah ili potez koji već dugo vremena želite napraviti danas bi konačno mogao da postane moguć. Prije nego to uradite, možda ćete se morati pozabaviti određenom papirologijom. Čini vam se da je danas sve moguće. Prijatelji će vas zvati da izađete i taj poziv nemojte odbijati. Toliko ste radili i trudili se da vam je zaista potreban mali predah.

 

Djevica

Povećana maštovitost i dosjetljivost mogla bi izroditi nove ideje koje vam mogu pomoći da napredujete u poslovnom i novčanom smislu. Praktične informacije iz vanjskih izvora spojene sa dosadašnjim saznanjima dobitna su kombinacija. Pažljivo razmotrite okolnosti prije nego krenete u akciju. Budite otvoreni za savjete drugih ljudi. Šta god da uradite, sve ukazuje da ćete danas biti veoma uspješni.

 

Vaga

Društveni događaji, posebno oni koji nisu vezani za posao, mogli bi donijeti nova, zanimljiva poznanstva. Inače ste veoma komunikativna osoba koja veoma lako stupa u kontakt sa drugim ljudima. Ipak, nemojte uvijek svima vjerovati. To ne znači da se trebate kloniti društva već da ne govorite neznancima odmah sve o sebi. Sačekajte neko vrijeme i vidite da li je ta, nova osoba, vrijedna vašeg povjerenja.

 

Škorpija

Danas ste veoma efikasni i praktični. Dugoročni cilj na čijem ste postizanju radili tako dugo danas bi konačno mogao da se ostvari i osjećaćete se veoma dobro zbog toga. Mučili ste se u posljednje vrijeme sa silnim obavezama i konačno je došao dan kada možete malo odahnuti. Svi će primijetiti koliko ste pozitivni pa se nemojte iznenaditi ako ponude za društvena dešavanja budu “pljuštale” sa svih strana.

 

Strijelac

Vaš smisao za poslovanje i praktične vještine u kombinaciji sa maštom i inovativnošću omogućiće vam napredovanje. Informacije dobijene iz daleka danas se mogu pokazati posebno važnima. Odnosi sa prijateljima i komšijama biće veoma topli i srdačni. Ljubavna veza je na pomolu i to vas dodatno diže u visine. Večeras obavezno izađite u provod!

 

Jarac

Danas vas mogu posjetiti poslovni saradnici ili potencijalni partneri. Sastanak će biti veoma uspješan. Ukoliko sada oformite partnerstvo sa određenim poslovnim ljudima, ono će zapravo biti veoma uspješno i plodonosno. Možda ćete maštati o tome kako ćete potrošiti taj novac koji zaradite. To je u redu sve dok odgodite trošenje do trenutka kada novac budete imali u rukama.

 

Vodolija

Društveni događaj u vašem komšiluku mogao bi donijeti praktične informacije koje biste mogli upotrijebiti da unaprijedite poslovanje. Možda ćete upoznati neke važne ljude. Bićete veoma optimistični, entuzijastični i pozitivni. Što god da započnete danas to će vam donijeti uspjeh i zadovoljstvo. Budite kreativni i iskoristite svoje, ali i znanje drugih ljudi.

 

Ribe

Nemojte vjerovati svemu što danas čujete! Inače niste lakovjerna osoba, ali pojedine informacije koje danas budete saznali mogu vas navesti da preispitate odnose sa određenim osobama. Vjerovatno se samo radi o tračevima i nemojte izbjegavati bilo koga, sve dok ne ispitate koliko ima istine u glasinama koje ste čuli. Uveče biste mogli izaći na kafu sa prijateljicama ili otići na kućnu zabavu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info