Dnevni horoskop za 05.10.2017.

0

Ovan

OvanZnaćete šta želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da vas bilo ko skrene s puta. Sigurni ste u sebe pa će oni, koji vas ne poznaju takve, ostati iznenađeni. Događaj, susret ili razgovor biće zaslužni za promjene u vašim stavovima koji će se pozitivno odraziti na ljubavni život. Spoznaćete šta je uzrok bračnim problemima.

 

Bik

BikDanas je naglašena vaša potreba za isticanjem i većom aktivnošću. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsjetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite.

 

Blizanci

BlizanciBićete odrešitiji u podmirivanju zaostalih poslova, obaveza i računa te pripremati čist teren za nastavak rada. Odlikovaće vas harizma, a ono što ćete raditi i preduzimati biće zanimljivo drugim ljudima. Ljubavni odnosi zadovoljiće vaša očekivanja. Privlačiće vas duhoviti ljudi s kojima možete povesti neobavezne razgovore.

 

Rak

RakNemojte se previše oslanjati na partnerovu pomoć. Većina poslova će biti na vama pa ćete se osjećati iscrpljeno. Radićete mnogo i na poslu, ali nemojte očajavati ako rezultati nisu vidljivi. Nadređeni su i te kako svjesni da ste vrijedan i savjestan radnik. Ljubavni život bio bi vam bolji kada biste bili manje kritični.

 

Lav

LavS lakoćom ćete se skoncentrisati na poslove i obaveze, a oni koji posluju s inostranstvom dobiće dobre vijesti. Ljubavna veza počinje se kretati u potpuno novom pravcu. Partner sve otvorenije iskazuje želju za životom udvoje, dok se oni u braku relativno dobro slažu. Ako vaš odnos potresa kriza, ima nade za nove početke.

 

Djevica

DjevicaOptimistično ćete se hvatati ukoštac sa složenim situacijama. Imaćete sreće u novčanim ulaganjima, poslovanju s bankama i osiguravajućim društvima, a mogli biste pronaći i izgubljeni predmet. Neki će razmišljati o životnim vrijednostima, moralnosti i poštenju, na što će vas navesti neugodna situacija u životima vama bliskih ljudi.

 

Vaga

VagaOkolina neće imati razumijevanja za vašu šutljivost i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećanja. Zbog preosjetljivosti, smetaće vam buka i glasni razgovori. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ipak, što se više bidete truditi, to bi suprotna strana mogla izmicati vašoj kontroli. Popustite malo.

 

Škorpija

ŠkorpijaImaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate ljude s kojima sarađujete. Možda vas neugodno iznenadi njihov stav pa ćete većinu poslova morati odraditi sami. Izloženost naporima činiće vas lakim plijenom za viroze pa poradite na preventivi, više se odmarajte i unosite vitamine.

 

Strijelac

StrijelacKrasiće vas duhovitost i ljubaznost. Znaćete nekome izraziti kompliment, a da pri tome ne ispadnete usiljeni. Samci, neko će opet pokucati na vrata vašeg srca. Oni u braku uspješno će izgladiti probleme, iako će ih u mučiti situacije iz partnerove prošlosti. Možda je bolje ne zadirati u ono što je bilo – gledajte prema naprijed.

 

Jarac

JaracZbog preosjeltjivosti i ponosa ulazićete u prepirke i dokazivati da ste u pravu. Nemojte se čuditi ako kolegama i partneru budete biti naporni. Nedostajaće vam razumijevanja za ukućane. Ljubavni život neće biti bez teškoća, ali uz malo popustljivosti postići ćete sklad.

 

Vodolija

VodolijaLjubavni problemi mogu se pojaviti zbog vašeg ponosa i preosjetljivosti. Teško prelazite preko partnerove netaktične izjave, ali zapitajte se nije li vam rekao samo istinu. Mogli biste intenzivirati kontakte s rodbinom, a neko od njih mogao bi vas pozvati na nekoliko dana kod sebe. Svakako prihvatite, dobar provod je zagarantovan.

 

Ribe

RibeBiće prilika za zaradu, ali novac će već unaprijed biti određen za druge potrebe. Neki će posuditi izvjesnu sumu novca ili biti prisiljeni na štednju. Moraćete pokazati više strpljenja u odnosu s partnerom. Pokažite da vam je stalo do njegovog mišljenja. Dok vam se obraća ili vam govori, ne prekidajte ga u pola rečenice.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info