Dnevni horoskop za 03.10.2017.

0

Ovan

OvanZa kvalitetan rad biće vam najbitnije da imate mir i da vam niko ne visi nad glavom. Manje ćete se isticati, povremeno se pritajiti i izbjegavati veće odgovornosti. Iscrpljivaće vas naporni ljudi i njihove jadikovke pa ćete lako gubiti strpljenje. Svoje vrijeme žrtvovaćete jedino za one ljude koji to prema vašem mišljenju zavređuju.

 

Bik

BikDajte partneru više slobode – možda je njegov nemir uzrokovan vašom strogom kontrolom njegovih kretanja. Slobodnima će uzbudljivi susreti i iskustva povezana s putovanjem vratiti optimizam. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju biće neupitni.

 

Blizanci

BlizanciIzbjegavajte brzopletost. Može vam se dogoditi da uletite u zamku vlastitih izjava i produbite nesporazume s okolinom. Moguće su teškoće s dokumentima, računima ili u pravnim odnosima. Provjerite da niste nešto zaboravili platiti ili prijaviti.

 

Rak

RakSnaga vaših vizija i ideala biće sve jača. Osjećaćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorisati i potcjenjivati, jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite, korak po korak. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarićete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama, shvatajući da vas je zanemario.

 

Lav

LavVaši rashodi biće veći od prihoda. Iako planete pogoduju poslovnom i finansijskom usponu, oprez s novcem je potreban. Moguće su nepredviđene okolnosti koje bi mogle prouzrokovati gubitak i vratiti vas korak unatrag pa igrajte na sigurno i izbjegavajte rizik. Partnerovu ljubomoru shvatite ozbiljno – možda za to ima razloga.

 

Djevica

DjevicaNećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ne bude li vas druga strana razumjela, bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.

 

Vaga

VagaPosvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete sebi na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertovati, pokazujući ozbiljne namjere.

 

Škorpija

ŠkorpijaNovi počeci na ljubavnom planu vratiće vam samopouzdanje. Bivša simpatija nekima opet ulazi u život, ali sada nudi mnogo više nego prije. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak.

 

Strijelac

StrijelacImaćete osjećaj da ste stiješnjeni obavezama i da je teret kućnih poslova potpuno pao na vaša leđa. Mlađi će biti zauzeti školskim obavezama, a partner poslom. Ako ste slobodni, mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutrašnji nemir. Čak štaviše, sve više ćete biti uvjereni da bi vam bilo bolje da ste sami.

 

Jarac

JaracU jednom ste stabilnom, ali u isto vrijeme podsticajnom raspoloženju. Dogovori idu glatko i tokom ovog dana možete ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan – sada to možete.

 

Vodolija

VodolijaKrasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u svoje intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti, koju pokreće Mars u Djevici, učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

 

Ribe

RibeBićete u svom elementu i puni samopouzdanja. Odluke ćete donositi brzo i lako i odlično se snalaziti na nadređenim položajima. Ako neko ima primjedbe na vaš ljubavni izbor, nemojte mu dopustiti da poljulja vaš osjećaj sreće. Nikome se ne trebate opravdavati ni ispovijedati. Ako mnogo radite, nužne su vam češće pauze.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info