Dnevni horoskop za 01.10.2017.

0

Ovan

OvanPred vama je još jedan lijep dan koji ćete moći da iskoristite u najpozitivnijem mogućem raspoloženju. Uspjeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti pa ćete vjerovatno dio dana provesti sa emotivnim partnerom, a dio ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje.

 

Bik

BikOno što ste zamislili za danas, uz malo truda, uspijevate da sprovedete i ostvarite. Želite da se vidite sa nekim ljudima koji se izgovaraju obavezama, ali vi danas jednostavno ne želite da čujete “ne” kao odgovor. Namjerili ste da provedete neke lijepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi.

 

Blizanci

BlizanciPrvenstveno ćete se posvetiti svom partneru, a ako ste u braku, stavićete svoju porodicu na prvo mjesto. Pozivate ljude koji su vam dragi kod sebe u goste ili ćete zajednički otići u neki restoran na ručak. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe.

 

Rak

RakAko ste ikako u mogućnosti – danas što dalje od kuće, danas što dalje od statičnosti. Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice.

 

Lav

LavAko ste mladi i slobodni, ovo je vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva i šarmiranje. Ako imate emotivnog partnera, obavezno organizujte neki događaj, na koji možete pozvati i zajedničke prijatelje ili čak članove porodice. Sve je lako uklopiti kada vas nosi pozitivna energija i zadovoljstvo.

 

Djevica

DjevicaU jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Trebaće vam mira kojeg nigdje ne nalazite. Muče vas i poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet!

 

Vaga

VagaMnogo susreta i razgovora iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Uprkos tome, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu ćete se osjećati posebno.

 

Škorpija

ŠkorpijaRazmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja svog doma. Biće vam bitno da kućno okruženje bude ugodno. Ako ste zaljubljeni, sve više rastu šanse da se radi o obostranim osjećanjima. No nemojte ubrzavati razvoj situacije, sve će biti bolje ako se bude odvijalo spontano i prirodno.

 

Strijelac

StrijelacVećina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da činite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaće vam ljudi i oni će trebati vas. Rijetko ćete biti osamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest o nekome bliskom ili nakon dužeg vremena vidjeti bivšu simpatiju.

 

Jarac

JaracNe gubite nadu u povoljan ishod ljubavne situacije. Kriza koja je zahvatila vaš odnos usmjeriće vas na pravi put. Otvorena i iskrena komunikacija ključ je rješenja vaših teškoća. Moguća su raznovrsna zbivanja u porodičnom okruženju. Pokažite starijem članu rodbine koliko vam je stalo do njega.

 

Vodolija

VodolijaDan je protkan pozitivnom energijom pa biste mogli da uradite neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali i razmišljali previše. Na primjer, mogli biste da pokrenete neka pitanja koja vas muče u odnosu sa voljenom osobom. Ili da sa njom podijelite svoje planove. Može doći do dogovora.

 

Ribe

RibeAko i ovog dana dozvolite da vas obaveze “ponesu”, vjerovatno ćete provesti vrijeme samo u radu. Da, možete odraditi nešto oko čega kasnite, možete odraditi i neki posao u ličnom aranžmanu, ali nećete na taj način ostaviti nimalo vremena za sebe. Dajte sebi prioritet, kao i svom uživanju i opuštanju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info