Dnevni horoskop za 29.09.2017.

0

Ovan

OvanMože biti nekog nerviranja u prijepodnevnim satima, ali ćete uspješno izlaziti nakraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbjegavaćete to do posljednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima. Za sada ćete neke stvari zadržati za sebe.

 

Bik

BikMalo promjenjivo raspoloženje pa ćete čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje “lijene momente”, uspjećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

 

Blizanci

BlizanciDan je dobar za privatne poslove, porodične biznise ili za bavljenje nekim ličnim prioritetima. Imate potrebu da neke ustaljene stvari promijenite, ali i kreativna rješenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom dijelu i možete potražiti utjehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

 

Rak

RakNeke napetosti će biti samo u prijepodnevnim satima, već poslije toga ulazite u jedan odličan i ispunjen šansama dan. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave riječi za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju. Stoje mogućnosti i za finansijski dobitak.

 

Lav

LavDanas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se malo odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumijevanja i vaše ponašanje je promjenjivo.

 

Djevica

DjevicaImate svu podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli neka pitanja ili poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija tačno po vašim planovima. U emotivnom dijelu budite svjesni da ne možete ostvariti sve ono što želite, bar ne u ovom trenutku. Idite polako.

 

Vaga

VagaMalo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete tek tako lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete voljenu osobu zarad ličnih prioriteta, prijatelja.

 

Škorpija

ŠkorpijaPoslovni segment funkcioniše savršeno. Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vrijeme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom dijelu vlada jedna velika čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt ili koja je daleko od vas.

 

Strijelac

StrijelacSuviše je ovaj dan čudan, suviše sa nekom neuhvatljivom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam djeluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za neke veće aktivnosti sa voljenom osobom.

 

Jarac

JaracDosta ćete se iscrpiti u toku prijepodnevnih sati, jer je obaveza mnogo više nego inače. Drugi dio dana je mnogo bolji za neka emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu “maknete” iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi i svojoj relaksaciji.

 

Vodolija

VodolijaDan je prvenstveno dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vrijeme. Sporazumijevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora, a to vam danas i odgovara. Niste u raspoloženju da planirate neke velike izlaske i akcije za večeras, radije ćete ostati kod kuće.

 

Ribe

RibeMožda ćete morati da odradite neke stare obaveze, koje vam nisu mile, u toku prijepodneva, ali onda zvanično završavate sa nekim napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su savršeni, za šta god da poželite. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vrijeme u uživanju, ali i provodu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info