Dnevni horoskop za 28.09.2017.

0

Ovan

OvanUsmjerite svoju energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnost i ličnost. Porodični život biće vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijevanje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove i smirenije pristupite njihovom rješavanju.

 

Bik

BikUživaćete u izrazima naklonosti osobe za koju ste mislili da je ravnodušna prema vama. Shvatićete da od vas zavisi mnogo i da ste aktivni učesnik u kreiranju zbivanja. Bićete spremni za velike odluke. Mogli biste se gotovo preko noći odlučiti na potragu za novim stanom, a selidbu ili renoviranje doma obaviti u kratkom roku.

 

Blizanci

BlizanciBudete li imali kakve radove u svom životnom prostoru, moći ćete računati na pomoć partnera, ali i prijatelja. Biće vam potrebno više samokontrole ako ne želite račun opteretiti nedozvoljenim minusom. Izbjegavajte šetnje gradom, jer će vas već pogled na šarene izloge dovesti u iskušenje da kupite nešto skupo.

 

Rak

RakPrecjenjivaćete vlastite kvalitete, biti zahtjevni, pružati malo i prilično se poigravati s partnerovim strpljenjem. Bračni odnosi postaju napeti, a nesigurnost i ljubomora potkopavaju vaš unutarnji mir. Kad biste bili fleksibilniji i više vjerovali partneru, shvatili biste da su neke stvari između vas dvoje rješive.

 

Lav

LavImaćete osjećaj da porodica pokazuje premalo zanimanja za vaše poslovne preokupacije o kojima biste s njima rado razgovarali. Možda je partner opterećen svojim problemima – nađite zajedničke trenutke samo za vas dvoje. Odmaknite se od poslovnih briga, jer ćete samo rasterećeni moći prepoznati ljubav te primati i davati osjećanja.

 

Djevica

DjevicaBorbenog ste duha i spremni na nove početke. Završite projekt koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate – motivacije vam neće nedostajati. U svoje ponašanje ubacite i malo taktiziranja, opreza i ozbiljnosti, posebno ako radite sa strankama.

 

Vaga

VagaVezanost za članove porodice koji će posesivno zahtijevati vašu ljubav i pažnju, sprečavaće vas da se posvetite vlastitim osjećanjima i ljubavnom životu. Njihov pretjerano zaštitnički odnos prema vama počeće vam smetati. Moraćete se čvršće postaviti i dati ukućanima na znanje da i vi imate pravo na svoj život.

 

Škorpija

ŠkorpijaIzlazite iz stresnog razdoblja, ali trebaće proći još neko vrijeme prije nego se dobri događaji zahuktaju. Ljubavni život bitno će se poboljšati, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Potreba za promjenom biće istaknuta. Prijatelji i partner neće moći pratiti vaš ritam.

 

Strijelac

StrijelacBudite uporni i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša uvjerljivost, šarm i inteligencija na druge će ostavljati upečatljiv utisak. Bićete spremni i na veće napore ne biste li zamrle poslove usmjerili u novom, produktivnijem smjeru.

 

Jarac

JaracPorašće vaše samopouzdanje. Biće trenutaka u kojima će vam se činiti da ste zaista dohvatili svoju srećnu zvijezdu. Iako bi otrežnjenje moglo brzo nastupiti, trenuci idile i zanosa biće posebni. Ne propuštajte prilike koje vam se nude, a misli o budućnosti ostavite po strani. Neko iz inostranstva mogao bi najaviti svoj dolazak.

 

Vodolija

VodolijaPlanete će pridonijeti porastu vaših materijalnih apetita. Bolje ćete zarađivati, a na vidiku su i honorarni poslovi koji će popraviti vašu novčanu situaciju. Mogli biste doznati neke stvari o partneru koje vam se neće svidjeti. No čak i ako dobijene informacije potkrijepe vaše sumnje, ne zalijećite se sa zaključcima.

 

Ribe

RibeU povoljnom ste ljubavnom razdoblju. Planete vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljskom krugu, među ljudima koje već poznajete. Ribama u braku neće nedostajati žara kako bi zapalile iskru privlačnosti. Vaša komunikacija s partnerom će ojačati, bićete vrckavi i spremni na razgovor u svakom trenutku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info