Dnevni horoskop za 25.09.2017.

0

Ovan

OvanZnate i sami koliko vas posla i obaveza čeka tokom današnjeg dana, ali se zaista teško fokusirate na posao i misli vam lutaju. Dogovori će danas ići teško, a ni odnosi sa kolegama neće biti najbolji. Emotivno – pokušajte da svoje raspoloženje ne prenosite u odnos sa partnerom.

 

Bik

BikSnažno ćete doživljavati dešavanja u porodičnom okruženju. Aktiviraće se pitanja i problemi vezani za rješavanje imovine, zajma ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova pribranost pomoći će vam da finansijsku situaciju realnije sagledate. Shvatićete da je bio u pravu insistirajući na nečemu što ste odbijali.

 

Blizanci

BlizanciMoguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko, jer se češće pojavljuje u vašem društvu. Želite li joj pristupiti, dan je odličan za upoznavanje. Osjetićete nalet kreativnog impulsa pa ćete uređivati stan, možda premjestiti namještaj ili ukrasnom sitnicom pridonijeti ljepšem ugođaju.

 

Rak

RakVaša tvrdoglavost i nesposobnost da se prilagodite novonastalim okolnostima biće kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru, iako i sami znate da je bezrazložna.

 

Lav

LavDrugima će biti teško pratiti vaš tempo. Stalno ćete nekuda žuriti i neprestano tražiti nova iskustva i uzbuđenja. Očekuje vas poziv na zabavu ili putovanje na kojem ćete se s nekim zbližiti ili ostvariti nova poznanstva. Ako ste u vezi, intelektualni sklad će vam izmicati, ali će vrući trenuci nasamo sve izgladiti.

 

Djevica

DjevicaBićete aktivni i nećete podnositi pasivne ljude oko sebe, čak ni ukućane. Svima ćete podijeliti obaveze i nečim ih uposliti. Svaki trenutak ispunićete korisnim aktivnostima. Emotivno – privlačite nove osobe u svoj život.

 

Vaga

VagaIako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljim prijateljem dijelićete utiske i informisati ga o svemu što vam se događa. Bićete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjubavna veza mogla bi se naći u krizi, jer previše očekujete od druge strane. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Omogućite sebi miran dan, jer vam je odmor prijeko potreban. Oslobodite se dosadnih pojedinaca koji vas gnjave svojim problemima, a za vaše ni ne pitaju.

 

Strijelac

StrijelacSve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti pa veče neće proći bez izlaska. Tokom dana posvetićete se svemu što ste zanemarivali. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatićete da se time nisu ugasila i vaša osjećanja.

 

Jarac

JaracImate dobre ideje i planove danas i šteta bi bilo da ih ne pokrenete i ne realizujete. Nemojte ostavljati stari za sutra, već sve uradite odmah tokom ovog dana. Emotivno – nešto slabija komunikacija sa voljenom osobom. Druga strana ne razumije vaše povlačenje.

 

Vodolija

VodolijaIako su vam misli na nekoj sto i dvadesetoj strani, ipak ne dozvoljavate da obaveze koje imate ostanu nezavršene. Nervira vas što neko osporava vaš autoritet ili kvalitet onoga što ste uradili. Emotivno – jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi uopšte ne reagujete.

 

Ribe

RibeBližnji neće imati razumijevanja za vašu šutljivost i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećanja, a neki će pogrešno pomisliti da ste bahati. Zbog preosjetljivosti, smetaće vam buka i glasni razgovori. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. No budete li se previše trudili, počećete sputavati drugu stranu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info